MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Kent Meydanı Çalışmaları Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından resmi törenlerde şehir merkezinde oluşan trafik sıkışıklığını ortadan kaldırmak amacıyla Malatya’ya yeni bir meydan ve tören alanı kazandırmak için başlatılan Kent Meydanı çalışmaları hızla devam ediyor.

Başkan Gürkan, Şehitlerimizin Aileleri Bizlere Emanet

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Babalar Günü dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret ederek şehit babalarının babalar gününü kutladı.

Başkan Güder’den Örnek Babalar Günü Buluşması

Battalgazi Belediyesi, 19 Haziran Babalar Günü dolayısıyla örnek bir buluşma etkinliğine imza attı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, düzenlenen etkinlikte Battalgazi Belediyesi’nde uzun yıllar çalışarak emekli olan personellerle bir araya geldi ve Babalar Günü’nü kutladı.

Amerikalı Rambo, Malatyalı Rambo’ya Hayran Kaldı

Malatyalı Rambonun vidosu ve çekimleri Amerika Rambo şirketine götürülerek izlenmeye başlamış ve çalışmalar hakkında bilgilendirmeler yapılıyor.

Malatya TSO, TOBB Proje Okulu Öğrenci Ve Öğretmenlerini Ödüllendirdi

TEKNOFEST ve TÜBİTAK proje yarışmalarında Türkiye birincisi ve ikincisi olan TOBB proje okulu Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri Malatya TSO tarafından ödüllendirildi.

Kiraz, Milyonlarca Kişi E-Hacizle Rehin Alındı

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz borcundan ötürü banka hesaplarına bloke konulan milyonlarca kişinin, e-hacizle rehin alındığını belirtti.

Büyük Birlik Partisinden Akçadağ'da Halk ve Esnaf Ziyaretleri

Büyük Birlik Partisi Akçadağ İlçe Başkanımız Arif Koyun ve Kıymetli Yönetiminin Daveti Üzerine, Akçadağ İlçesinde Halk ve Esnaf Ziyaretleri yapıldı.

Battalgazi’deki Muhtar Evi Hizmete Girdi

Vatandaş ile köprü kurma görevini üstlenen muhtarların hizmet kalitelerini arttırmaları için Battalgazi Belediyesi ve Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklığıyla Sarıcıoğlu Mahallesine kazandırılan ‘Muhtar Evi’  düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Başkan Gürkan Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Vali Hulusi Şahin ile birlikte öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve öğrencilere karne dağıttı.

İsveç’ten Hasta Getirenler, Malatya’daki Ambulansı Alıyor

Malatya’ya Bu Kez ‘de  Ambulans Helikopter Darbesi...

İnsanlar Giderek Robotlaşıyor

Sosyolog & Yazar Mukaddes Pekin Başdil; “İnsanlıktan Uzaklaşıyoruz”

Vali Şahin, İade-i Ziyaretlerde Bulundu

Vali Hulusi Şahin, İlimizde göreve başlamış olması nedeniyle kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, İdare Mahkemesi Başkanı Ali Doru, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Hasan Aslan ve Baro Başkanı Av. Onur Demez’e iade-i ziyarette bulundu.

Toplam 18534 haber.