Malatya'da Silahlı Kavgada 2 Ölü, 6 Yaralı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya'da, bir iş yerinde meydana gelen silahlı kavgada 2 kişi öldü, 6 kişi ise yaralandı. Olay sonrası emniyet ekipleri çevrede kuş uçurtmazken, 5 şüpheli gözaltına alındı. Battalgazi ilçesine bağlı Yenihamam Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Mücevher sokak içerisinde faaliyet gösteren bir kafede işletme sahipleri ile bir grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı.

Baskın yapılan işyerinde 2 kişi öldürülürken ve biri kadın 6 kişi yaralandı. İlk etapta ölü sayısı 3 olarak belirlenirken, hastaneye ölüolarak sevk edilen bir yaralının, yapılan müdahaleyle hayata döndürüldüğü, ancak durumunun kritik olduğu bildirildi. Olay, 16:37 saatlerinde Yeni Hamam Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Akpınar Meydanı'nda bulunan bir kafede, daha önce kafenin işletmesiyle ilgili aralarında husumet bulunan iki grup, konuşmak için bir araya geldi. Alacak-verecek nedeniyle çıkan tartışma önce kavga sonra silahlı çatışmaya dönüştü.

Tüfek ve tabancaların kullanıldığı kavgada, Remzi Erşahin ile Halil Ulutaş olay yerinde hayatını kaybetti. Kavgada 1'i darp sonucu 6 kişi ise yaralandı. İhbarla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Polis ekipleri olayda kullanıldığı belirlenen 5 tabanca ile 1 tüfek ele geçirdi. Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran ile İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren de olay yerinde inceleme yaptı. Polis, olaya karışan 6 kişiyi ise gözaltına aldı. Olayda hayatlarını kaybeden 2 şahsın cenazeleri bulunduğu yerden alınarak Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldığı olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN