Amerikalı Rambo, Malatyalı Rambo'ya Hayran Kaldı

Malatyalı Rambonun vidosu ve çekimleri Amerika Rambo şirketine götürülerek izlenmeye başlamış ve çalışmalar hakkında bilgilendirmeler yapılıyor.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Dünya Kaysı Başkenti Malatya’dan Selam, Malatyalı Rambo, Ringleri titretmeye devam ediyor ve rakiplerinin korkulu rüyası oluyor, Malatyalı Rambo, Malatya Doğanşehir İlçesi Esentepe köyünden, Alanya’ya hangi şartlarda gitmiştir, nerden nereye. Evin çatısını spor salonuna çevirerek,  başarıdan başarıya koşuyor.

HANİ BİR TÜRKÜ VARDI, NE DİYOR, YOKLUK BENİ MECBUR ETTİ

Sabri iliş, Doğanşehir Esentepe’de doğdu spora küçük yaşlarda başladı ama ailesi tarımla uğraşıyordu bizim Maddi durumuz yoktu ki ilçeden Malatya Spor salona gideyim, Kendim yaptığım aletlerle taşları delip halter yaptım arabaların iç lastiklerine kum torbaları yaparak traktörle getirip evimin çatı katında gece gündüz demedim çalıştım ve antrenman yaptım.

SABRİ İLİŞ, GÜNDÜZLERİ TARLADA VE GECELERİ ÇATIDA ANTRENMAN YAPARDIM.

Hani bir türkü vardı, bu türkü ne derdi, yokluk beni mecbur etti. İşte bende gece gündüz demedim azimli bir şekilde çalıştım buralara kadar geldim, Allah’ıma şükürler ediyorum dedi. Ben hiç bir zaman karamsar olmadım ve çalıştım. Gecemi gündüzüme katarak var gücümle evimizin çatı katında çalıştım.

MALATYALI RAMBO RİNGLERİ TİTRETMEYE DEVAM EDİYOR.

Bir kaç yıl çalıştım turnuvalar oldu Akdeniz boks şampiyonası KKTC Cumhurbaşkanlık kupası yaşar doğu turnuvalar, Antalya Elmalı Manavgat Finike Korkuteli güreşlerde hepsinde başarılı oldum şimdi de Alanya’da hotel fitness eğitmenliği yapıyorum. Bu çalışmalarımda bana yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.

 

MALATYALI RAMBO, EVİN ÇATISINDA SPOR YAPARAK BURALARA KADAR GELMİŞTİR.

Malatya Doğanşehir İlçesinde gece gündüz demedim çalıştım ve buralara kadar gelmemin başarısında hiçbir zaman geri kalmadım hırslı bir şekilde çalıştım. Antrenman yapmak için evimizin çatısını spor salonuna çevirdim, kendim yaptığım aletlerle çalıştım, Benim spor dallarında elde ettiğim başarılardan Ünlü Amerikalı aktör Rakı, alarak izlemek üzere vidolarımı Amerika’ya götürdüler.

Malatyalı Rambo Sabri İliş, Malatyalı Rambonun spor müsabakalarındaki tüm çalışmalarını video halinde, Amerika Rambo şirketine götürdüler, Rambo izlemiş çok beğenmiş, En kısa zaman içinde bir araya geleceğini söylemiş, buda benim için çok önemlidir dedi. Bana ilk günden bugüne kadar destek olan herkese teşekkür ediyorum dedi, Allah hepsinden razı olsun.

MALATYALI RAMBO, MALATYA’DAN ALANYA’YA.

Kendi imkânlarıyla, özverili çalışmalarıyla bu başarıları elde eden Malatyalı Esentepe köyünde yaşamını sürdüren Malatyalı Rambo, Sabri iliş, Kendisinden söz ettirmeye başladı. Başarının sırrı nedir diye sorulduğunda, azim ile hiçbir zaman pes etmedim ve evimizin çatısında gece gündüz çalışarak buralara kadar geldim. Basın mensuplaları ve yine vatandaşlarımızın tek sorduğu ilk kelime sana neden Rambo diyorlar sorusu üzerine, Malatyalı Rambo şu cevabı veriyor. Ben Malatyalıyım ve Malatyalı olmaktan gurur duyuyorum dedi.

ÜLKEMİ VE ŞEHRİMİ GENEL ANLAMDA TÜM İNSANLARI SEVİYORUM.

Malatyalı Rambo, Bana neden Rambo diyorlar, Ben Amerikanlı aktör Ramboya benzediğim için bana Rambo diyorlar, bende bu sorulara karşılıklı Amerika’nın Rambosu varsa Bende Türkiye’min, Malatya’nın Rambosuyum diye cevap veriyorum ve kendilerine teşekkür ediyorum, Ben Malatyalı Rambo olarak çalışmalarımı Alanya’da hotel fitness’de devam ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN