MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

İhracatçılar Birliklerinden Başkan Gürkan’a Ziyaret

Ege İhracatçılar Birliği Sektör Kurulu Başkanı Osman Öz ve beraberindeki heyet Malatya Ticaret Odası Başkanı Ramazan Özcan ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek, kayısı ve özellikle kuru kayısı ticareti konusunda istişarelerde bulundular.

Malatya Kom’dan Kaçış Yok

Milletvekili Çalık, TCDD 5 Bölge Müdürlüğü Taşınacak

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, TCDD Malatya 5.Bölge Müdürlüğü ve lojmanlarının kentte yeni bir alana taşınacağını ve mevcut alanında şehre kazandırılacağını söyledi.

Ağbaba, Yangın Seyretme Değil, Yangın Söndürme Uçağı Alın

Marmaris Yanıyor, Saray Milletin Parasını Müzik Eşliğinde Yiyor...

24 Haziran’dan İtibaren Ekmek 4 TL Oldu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (TSO) Oğuzhan Sadıkoğlu, beraberinde TSO Yönetim Kurulu ile birlikte Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret ederek, yeni dönem görevinde başarılar dilediler.

Sayın Valimizin Tecrübelerinden Her Zaman Faydalanacağız

Vali Hulusi Şahin’den Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a İadeyi Ziyaret...

Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Yönetiminden Jandarma Komutanlığı'nı Ziyaret

Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Yönetimi'ni,  İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ercan ALTIN ve Jandarma personeli karşıladı.

Başkanı Samanlı’dan Taziye Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Malatyalı Ünlü Sanatçı Ali Kınık’ın vefat eden annesi için bir taziye mesajı yayınladı.

Gençlik Yarınlara İlerliyor Bayramlıkları Ocak Giydiriyor

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül bir basın açıklaması yaparak, gençleri bayramlıklarını almak için Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı’na davet etti.

Saadet Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanlığı Çalışmalarını Hızlandırdı

Saadet Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanlığı çalışmalarını hızlandırdı. İlçe aylık divan toplantısını İlçe Başkanı Sinan Erarslan Bey’in Başkanlığında gerçekleştirerek heyecan tazeledi.

Başkan Sadıkoğlu, İhracat Ürünlerinde Malatya Kayısısı

Eğe Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği heyetini ağırlayan Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Yaptığınız ihracatlarda 'Malatya Kayısısı' adının kullanılmasını önemle rica ediyoruz” dedi.

Gürkan, Amacımız Şehrin Bütününü Festivalimize Dâhil Etmektir

Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve diğer tüm paydaşların katılımı ile 21-24 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan 25’inci Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali öncesi bir istişare toplantısı düzenlendi.

Fakıbaba: ‘Köysel Dönüşüme’ Ve ‘Kooperatifleşmeye’ Ağırlık Verilmeli

Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Türkiye’nin tarım ve hayvancılık alanında çok zengin bir imkâna sahip olduğunu belirterek, kentsel dönüşüm yerine köysel dönüşüme, mazot yerine de gelire destek verilmesi gerektiğini söyledi.

Emniyet Teşkilatının Yeni Mezunları Yemin Etti

Vali Hulusi Şahin, Malatya Polis Eğitim Merkezi'nde (POMEM) 27. dönem eğitim programını tamamlayan 381 polis adayı için düzenlenen mezuniyet törenine katıldı.

Demokrat Eğitimciler Sendikasından Türkiye Buluşması

Demokrat Eğitimciler Sendikası Malatya İl Temsilciliği olarak Malatya genelinde yapılan araştırma sonuçlarını Malatya öğretmenevinde yapılan basın toplantısı ile kamuoyuna duyurdu.

Toplam 18534 haber.