Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Yönetiminden Jandarma Komutanlığı'nı Ziyaret

Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Yönetimi'ni,  İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ercan ALTIN ve Jandarma personeli karşıladı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Muhammet Kemal GÜLŞEN ziyarette yaptığı konuşmada, ülkemizin ve milletimizin huzurunu, can ve mal güvenliğini, büyük bir özveriyle sağlayan Jandarma Teşkilatımızın 183. kuruluş yıl dönümü nedeniyle İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ettiklerini ifade ederek, "Görevlerini şerefle yerine getiren Jandarma Teşkilatımıza şükranlarımızı sunuyorum.  İlimizin huzur ve güvenin sağlanmasında gösterdikleri özverili ve gayretli çalışmaları nedeniyle İl Jandarma Komutanımız Kıdemli Albay Ercan ALTIN ve jandarma personellerimize teşekkür ediyorum. Jandarma Teşkilatımızın 183. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum" dedi.

İl  Jandarma Komutanı Kıdemli Kıdemli Albay Ercan ALTIN ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Yönetimine teşekkür etti.

 Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Muhammet Kemal GÜLŞEN günün anısına  ve Oryantiring Federasyonuna desteklerinden ötürü Kıdemli Albay Ercan ALTIN 'a Teşekkür plaketi takdim etti..

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN