Saadet Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanlığı Çalışmalarını Hızlandırdı

Saadet Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanlığı çalışmalarını hızlandırdı. İlçe aylık divan toplantısını İlçe Başkanı Sinan Erarslan Bey'in Başkanlığında gerçekleştirerek heyecan tazeledi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Saadet Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanlığı çalışmalarını hızlandırdı. İlçe aylık divan toplantısını İlçe Başkanı Sinan Erarslan Bey’in Başkanlığında gerçekleştirerek heyecan tazeledi. İl Başkanı Mustafa Canbay’ın konuşmacı olarak katıldığı programda teşkilat mensupları hep birlikte Yaşanabilir Bir Türkiye’yi kurma sözü verdiler.

Burada bir gündem değerlendirmesi yapan İl Başkanı Mustafa Canbay açıklamasında: “Ak Parti iktidarı ve koalisyon ortakları ülkemizi yönetememektedir. Derin ekonomik krizin etkileri, her gün yaşanan zamlarla, halkımızın belini bükmeye devam etmekte, milletimizin geleceğe dair umutlarını köreltmektedir.

Halkımız bir çıkış yolu aramaktadır. Bu çıkış yolunu mevcut iktidarın açamayacağını milletimiz görmüştür.

Seçimde alacacağı büyük yenilgiyi gören iktidar, ekonomik sorunları çözecek beceriyi ortaya koyamayınca en iyi yaptığı şeyi yaparak algı operasyonlarıyla, yalan yanlış haberlerle, elindeki medya gücünü kullanarak halkı kutuplaştırmaya, muhalifleri susturmaya, beceriksizliklerini yüzlerine çarpan herkesi korkutma ve yıldırma yöntemlerini kullanarak, kendi seçmenini konsolide etmeye, elinde tutmaya, gittikçe artan ve güçlenen muhalif sesleri de etkisiz hale getirmeye çalışmaktadır.

Ama emin olun artık durum çok farklı. İktidar bu hayat pahalılığının, yanlış politikaların, adaletsizliğin, israfın ve hoyratlığın faturasını ilk seçimlerde görecektir. Aziz milletimiz artık yeter diyecektir ve değişimi sağlayacaktır.

Bu iktidar gidecek ve Türkiye’miz seçimlerden sonra yepyeni bir güne uyanacaktır. Saadet Partisi güçlü bir şekilde mecliste olacak halkımızın sorunlarını bir bir çözecektir.

Malatya’mızın her mahallesine, her sokağına İneceğiz. Her insanımızı dinleyeceğiz. Sorunları ve çözüm yollarını konuşacağız. İlçe Başkanımız Sinan Erarslan Bey’i ve değerli teşkilat mensuplarımızı muhabbetle selamlıyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” Açıklamalarında bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN