MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Gürkan Mahalle Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan bu yıl 25’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali öncesi fikir alışverişinde bulunmak, her kesim ve kesitten geniş katılımın sağlanması amacıyla istişare toplantılarına devam ediyor.

Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Tesisleri Kaliteli Hizmetleriyle Yoğun İlgi Görüyor

Yeşilyurt Belediyesi tarafından hizmete sunulduktan sonra Yeşilyurt İŞGEM tarafından işletilen Sosyal Tesisler, zengin yemek menüsü ve kaliteli hizmetleriyle 7’den 70’e tüm vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Türkiye Karate Federasyonu Başkan Yardımcısı Turna'dan Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

Türkiye Karate Federasyonu Kurulu Başkanı Hanshi İsmet Turna, Milli Hakem antrenör Muhammet Kemal Gülşen, Anadolu Basın Birliği Dernek Başkanı Zeki Dağ, Bizlere gösterdikleri desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz ve her zaman yanımızda olmuşlardır dedi.

Ayla Fırat, Türkiye Boks Şampiyonu

Türkiye Üst Minikler Boks Şampiyonasında 60 Kg yarışan Ayla Fırat Türkiye Boks Şampiyonu oldu.

Sanayi ve Teknoloji İş Birliği Kurulu Toplantısı Düzenlendi

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Sanayi ve Teknoloji İş Birliği Kurulu (SANTEK)" 2022 yılı 1. dönem toplantısı Vali Hulusi Şahin başkanlığında düzenlendi.

Başkan Koçak'tan Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanı Güzin Koçak, Milliyetçi Hareket Partisi Eski Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Coşkun Hoca’yla birlikte Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret ettiler.

Yılmaz, Milletin İradesiyle Türkiye’de İyi’ler Kazanacak      

 İyi Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz Ekonomik Krizin artık her kesimi tedirgin ettiğini belirterek” 20 yıldır İktidar Olup ülkeyi yönetenlerin getirdiği son durum ortada” diyerek aşırı zam ve hayat pahalılığına sert tepki gösterdi.

Başkan Gürkan, Yimpaş Binasında Çalışan Personellerle Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yenileme çalışmalarının devam ettiği YİMPAŞ binasında incelemelerde bulunarak, yenileme çalışmalarını yürüten personellerle bir araya geldi.

Başkan Güder, Kurban Vekaletini TDV'ye Verdi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Diyanet Vakfı'nın (TDV) sürdürdüğü vekaletle kurban organizasyonu olan "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" kampanyasına bu yılda bağış yaparak destek verdi.

Başarılı Sporculardan Vali Şahin’e Ziyaret

Anadolu Ateşi Spor Kulübü antrenörü Savaş Yılmaz ve Hokey Takımı sporcuları Vali Şahin’i ziyaret ederek elde ettikleri başarıları paylaştılar.

Malatya TSO Üyelerinin Sorunları Cumhurbaşkanı Yardımcısı’na Ve Bakanlara Sunuldu

TOBB Türkiye Ekonomi Şurası’na katılan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, TSO üyelerinin ilettiği sorunları ve çözüm önerilerini hazırlanan dosyayla Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Bakanlara sundu.

Fendoğlu, Medik Barajı Projesinin Yatırım Planına Alınmasını Talep Etti

“Fendoğlu; Medik Barajı Yazıhan Sulaması Ve Rehabilitasyonu Projesinin Yatırım Planına Alınmasını Talep Etti.”

Gürkan, Malatya’ya Devasa Yatırımlar Kazandırıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Kayısı Kent Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek, dernek üyesi muhtarlarla yapılan hizmet ve yatırımlarla ilgili istişarelerde bulundu.

Geniş Katılımlı Bir Kayısı Festivali Yapacağız

Bu yıl 25’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali öncesi fikir alışverişinde bulunmak, her kesim ve kesitten geniş bir katılımın sağlanması için istişare toplantılarına devam ediliyor.

Toplam 18534 haber.