Başkan Koçak'tan Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanı Güzin Koçak, Milliyetçi Hareket Partisi Eski Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Coşkun Hoca'yla birlikte Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret ettiler.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanı Güzin Koçak, Milliyetçi Hareket Partisi Eski Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Coşkun Hoca’yla birlikte Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret ettiler. Başkan Güzin Koçak, Yerel basınımızın ayakta durması için mutlaka destek verilmelidir. Bizler her zaman olduğu gibi bu günde basınımızın yanındayız dedi.

Başkan Ecz. Güzin Koçak, Bizler Malatya’mıza her gelişimizde mutlaka basın kuruluşları ve basınımızı ziyaret ediyoruz. Başkan Koçak, Bugün Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret ettik, çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Yerel basının zor şartlarda çalıştığını biliyoruz. İnşallah yeni çıkacak basın yasasıyla yerel basına mutlaka destek verilmelidir.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesinin çalışmalarını takdir ediyoruz. Ve destekliyoruz. Yerel basına gerçekten katkıları olmuştur ve olmaya devam etmektedir. Bizler basınımızı seviyoruz ve her daim yanlarında olduğumuzu burada belirtmek isteriz. Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve Yönetim Kurulu Arkadaşlarının yaptıkları çalışmaları yakinen takip ediyoruz dedi.

Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanı Güzin Koçak, Milliyetçi Hareket Partisi Eski Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Coşkun Hoca’yla birlikte Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret ederek, Ülkenin ve Malatya gündemiyle ilgili konuları ele alınarak bazı görüşmeler yapılırken, Başkan Koçak, Bizleri burada misafir eden Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Yönetim Kurulu Üyeleri ve yine tüm ekibine teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ İse Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtiği konuşmasında, Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanı siyasetçi, Eczacı Sayın Güzin Koçak Hanımefendiyi ve yine birlikte gelen, Milliyetçi Hareket Partisi Eski Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Coşkun Hoca’yla derneğimizde misafir etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Şahsım ve yönetim kurulum arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Zeki Dağ, Sayın Başkanımıza ayrıca yeni görevinden dolayı da başarılarının devamını diliyorum. Sayın Ecz. Güzin Koçak başkanın dediği gibi Günümüz artık internet çağı, Teknoloji her geçen gün gelişiyor ve büyüyor. Artık insanların haber alma özgürlüğünü İnternet medyası tarafından sağlandığı bir gerçek, burada gazetelerimizi de unutmamalıyız dedi. Başkan Dağ, Yeni çıkacak internet yasası inşallah basınımız için hayırlı olur.

Yeni basın yasasıyla internet haber sitelerine daha kalite getireceğini ve herkesin emeklerinin karşılığını mutlaka almalıdır. Yeni internet yasasının alt komisyonda çıkarak Türkiye Büyük Millet Meclisine gitmiştir. Tam olarak elimizde bir taslak yoktur ve yeni çıkacak basın yasasının sağlıklı olmadığını görmekteyiz. Basın yasası ayrıdır ve sosyal medya yasası ayrıdır ve her ikisini bir birine karıştırmasını doğru bulmuyoruz. İnşallah basın çalışanlarımızı mağdur etmezler.

Doğru haber alma ve olayları objektif olarak okuyuculara ulaştırmasında, gece gündüz çalışan basın mensubu kardeşlerimiz ne yazı ki emeklerinin karşılığını alamıyorlar ve buda bizleri derinde üzmektedir. Yeni Çıkacak basın yasasının basın çalışan kardeşlerimizi zorda bırakmazlar. Yeni çıkacak basın yasasının cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın mutlaka gözden geçirmeli ve basın çalışan kardeşlerimizi rahat bir ortamda görev ve haklarının verilmesidir.

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanı siyasetçi, Eczacı Sayın Güzin Koçak Hanımefendiyi ve yine birlikte gelen, Milliyetçi Hareket Partisi Eski Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Coşkun Hoca’yla derneğimiz ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN