MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Yeşilyurt Belediye Meclisi Temmuz Ayı Toplantılarına Başladı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Başkanlığında Temmuz Ayı 1.Birleşim Toplantısını gerçekleştiren Yeşilyurt Belediye Meclisi, gündemde ki komisyon raporlarını ve teklifleri karar bağladı.

Başkan Maskar’dan Rektör Aysun Bay Karabulut’a Ziyaret

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi Yönetimi, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’u Makamında Ziyaret Ettiler. Başkan Murat Maskar, Sayın Rektörümüzün Çalışmalarını Takdir Ediyoruz Dedi.

Başkan Sadıkoğlu, Hakkında Açılan Soruşturmanın Sonucunu Kamuoyu İle Paylaştı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, basın toplantısı düzenleyerek Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetim kurulu seçimleri sürecinde şahsıyla ilgili o dönemin valisi tarafından bazı iddialar üzerine çağrılan müfettişin soruşturma sonucunu kamuoyu ile paylaştı.

Malatya’da, Yol Aksı, Trafik Ve Ulaşım Daha Sağlıklı Olacak

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Vali Hulusi Şahin, Ulaştırma Bakanlığı, Devlet Demiryolları (TCDD) ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan, hemzemin geçitlerdeki çalışmaları inceledi.

LGS Birincileri Vali Şahin’i Ziyaret Etti

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında 500 tam puan alarak birinci olan öğrenciler Vali Şahin’i ziyaret ederek başarılarını paylaştılar.

Başkan Gürkan, Hekimhan İlçesinde Mahalle Ziyaretlerinde Bulundu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Hekimhan İlçesi Ballıkaya ve Başkavak Mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Güder, Battalgazi’nin Geleceği İçin Her Düşünceyi Önemsiyoruz

Vatandaşla her zaman iç içe olan ve sık sık esnaf ziyaretleri yapan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya’nın ilk göz ağrısı olan Sahafçılar Çarşısı’ndaki (İstanbul Pasajı) esnafları ziyaret ederek, ‘Hayırlı işler’ temennisinde bulundu.

Malatya'da Sahte ve Yasadışı Tıbbi Ürün Operasyon Yapıldı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Malatya'da sahte ve yasadışı tıbbi ürün üreticilerine, dağıtıcılarına ve satışı yapılan web sitelerine yönelik PANGEA XV isimli operasyon gerçekleştirildi.

Milli Eğitimi Taşıyacak Başka Yer Kalmadı mı?

Ağbaba “mesleki eğitime önem veriyoruz’ diyenlerin, 800'e yakın kız öğrencinin eğitim gördüğü meslek lisesini şehrin dışına taşımalarını anlamak mümkün değil” dedi.

Başkan Çınar, Hatice Akbaş, Bizim Gurur Kaynağımızdır

Başkan Çınar, Malatya’nın Gururu Milli Boksör Hatice Akbaş’ı Makamında Ağırladı.

Canlı Hayvan Pazarı, Bölge Ekonomisinin Mihenk Taşıdır

Başkan Çınar, Canlı Hayvan Pazarını Ziyaret Edip, Üreticilerle Bir Araya Geldi.

Yıldız’dan Malatya Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanı Keskin’e Ziyaret

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız, Yönetim Kurulu üyeleri ve İl Teşkilatının katılımıyla Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret ederek ülkemizdeki ağır ekonomik krizin esnaflarımız üzerindeki etkilerini konuştu.

Vali Şahin, Şehriban Günata Anadolu Lisesi’nde İncelemelerde Bulundu

Vali Hulusi Şahin, Hayırsever İşadamı Sabri Günata tarafından Eğitime 0 Destek Kampanyası kapsamında protokolü imzalanarak 24 derslikli olarak yapımı devam eden ‘Şehriban Günata Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulundu.

Toplam 18534 haber.