MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Gürkan'dan Kurban Bayramı Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Zeki Dağ'dan Kurban Bayramı Mesajı

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Alpaslan’dan Kurban Bayramı Mesajı

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Kurban Bayramı Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı.

Başkan Avcu’dan Kurban Bayramı Mesajı

Büyük Birlik Partisi Malatya Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Kurban Bayramı Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı. Başkan Aysun Avcu’ nün Mesajı Şöyle.

Başkan Güder’den Kurban Bayramı Mesajı

Kurban Bayramı dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımlayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, bayramın iyilik ve güzelliklere vesile olmasını diledi.

Malatya’ya Yeni Bir Okul Daha Kazandırılıyor

Hayırsever İş insanı Enver Gülalioğlu’nun destekleriyle Malatya’ya kazandırılacak olan 24 derslikli ilkokulun protokol imza töreni Vali Hulusi Şahin ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Gürkan, Kayısı Festivali Malatya’nın Tüm Renklerini Bir Araya Getirecek

Malatya Valisi Hulusi Şahin ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın katılımlarıyla bu yıl 25’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayası Festivali basın toplantısı yapıldı.

PTS-EDS Projesi

Büyükşehir Belediyesi Bayram Süresince Çalışacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi 9-12 Temmuz tarihleri arasında kutlanacak olan Kurban Bayramı için gerekli tedbirleri aldı. Büyükşehir Belediyesi vatandaşların sorunsuz bir bayram geçirmesi için 7/24 teyakkuzda olacak.

Battalgazi’de Kurban Kesim Yerleri Belli Oldu

Battalgazi Belediyesi tarafından 9-12 Temmuz tarihleri arasında kutlanacak olan Kurban Bayramında vatandaşların kurbanlarını temiz, hijyenik ve rahat bir ortamda kesmeleri için ilçede 3 farklı kurban kesim noktası belirlendi.

Başarılı Öğrencilerden Başkan Gürkan’a Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında 500 tam puan alan Barkın Arda Hazar ve Semih Ağdemir’i kabul ederek bir süre görüştü.

Ağbaba’dan Kurban Bayramı Mesajı

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj paylaştı.

Kurban Teslimiyettir, Cenab-I Allah’a Bağlılıktır

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’dan Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

Toplam 18534 haber.