Başkan Alpaslan'dan Kurban Bayramı Mesajı

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Kurban Bayramı Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan' “Hep birlikte ortak değerlerimizin yaşandığı bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın huzurunu birlikte yaşıyoruz. Türk İslam alemi olarak bizi bu günlere eriştiren Yüce Rabbimize hamdolsun. Kurban Bayramı, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği biz inananlar için önemli bir gündür. Başkan Alpaslan, “Kurban Bayramı bizlere; Hz. İbrahim ve Hz. İsmail’in sadakat ve teslimiyetini hatırlatır. Allah’a yakınlaşmak, diğer yandan dayanışma ve yardımlaşma bilincinin gelişmesini ön görür. Bizler de Kurban ibadetinin manevî ikliminde bir gönül yüceliği yakalayıp Rabbimize yakınlık arayışında olacağız.

 “Bayramlar birliğimize, beraberliğimize hizmet ettiği gibi dargınların barıştığı kardeşlik ve barış ortamını sağlayan müstesna günlerdir. Bayramlar eş dost akrabanın (sılayı rahim) ziyaret edildiği, zenginin fakirle buluştuğu ve paylaştığı günlerdir” diye devam etti. Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan' “Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramının Türk İslam alemine birlik, beraberlik, sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ederim.

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun…

Ayşe ALPASLAN

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve

 Kültür Derneği Genel Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN