Başkan Karaman'dan Kurban Bayramı Mesajı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Manevi duyguların zirveye ulaştığı, zengin ve köklü geleneklerimizin her yönüyle yaşatıldığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışma bağlarının daha da kuvvetlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların yerini barışa ve muhabbete bıraktığı müstesna zaman dilimlerinden olan Kurban Bayramı’na daha hep birlikte ulaşmanın sevinci ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Öncelikle içinde bulunduğumuz savaş ve terör ortamında insanlığın barışa, huzura, sevgiye ve yardımlaşmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğu bu günlerde; millet olarak sahip olduğumuz en büyük erdemlerden olan sevgi, merhamet, hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı en üst seviyede tutmak, kırgınlık ve dargınlıkları bir kenara bırakmak birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmek büyük önem taşımaktadır. Ancak bu anlayışla bayramın kendine has huzur veren bir atmosferde idrak edilmesini sağlamış olur ve bu müstesna zaman dilimini en iyi şekilde değerlendirmiş oluruz.

Geride bıraktığımız iki yılda tüm dünyayla birlikte ülkemizi de etkisi altına alan salgın sebebiyle sevdiklerimize ve yakınlarımıza herhangi bir sağlık problemi yaşatmamak için böylesi müstesna günlerde bir araya gelememiştik. Şükürler olsun ki, salgının etkisini azaltmasıyla birlikte bu yıl büyük bir sevinçle yaşadığımız Ramazan Bayramı’nda olduğu gibi yine sevdiklerimize sımsıkı sarılabileceğimiz, küçüklerimizin gözlerinden, büyüklerimizin ellerinden doyasıya öpebileceğimiz, huzur ve muhabbet dolu bir bayramı hep birlikte yaşayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle; milletimizin ve aziz hemşehrilerimin, Mübarek Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutlar, sevgi ve muhabbetlerimi sunarım.

Abdulvahap KARAMAN

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN