MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Güder, Gençlerle Birlikte Kulaç Attı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Göztepe Mahallesinde yapımı tamamlanan ve önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleştirilecek olan “Battalgazi Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu”nda gençlerle bir araya gelerek, onlarla birlikte kulaç attı.

Çalık,  Kale’yi Yeniden İnşa Ettik

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Kale’yi yeniden inşa ettiklerini belirterek, ilçenin turizmin merkezi olacağını söyledi.

Ağbaba; Zamlar Metre Metre, Tüik Enflasyonu Milim Milim

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, TÜİK’in bugün açıkladığı yıllık yüzde 79,60’lık enflasyona “Zamlar gerçek hayatta metre metre ilerliyorken, TÜİK enflasyonu ise milim milim ilerliyor” açıklaması ile tepki gösterdi.

Çınar, Sütlüce’yi Güçlü Yatırımlarımızla Geliştiriyoruz

Kaymakam Uğurlu İle Belediye Başkanı Çınar, Sütlüce Mahallesindeki Yatırımları İnceledi.

Başkan Çınar, Bütün Çocuklarımız Mutlu Olsun

Gedik Mahallesinde Düzenlenen Yeşilyurt Çocuk Şenliği Keyifli Anlara Sahne Oldu

Malatya Kızılay Şubesinden Anadolu Basın Birliği Derneğine Ziyaret

Malatya Kızılay Şube Başkanı Osman Korkut, Başkan Yardımcısı Şükrü Özmarasal, Yönetim Kurulu Üyeleri Gülhan İnce, Necmettin Zaif, Mehmet Karanfil ile birlikte Anadolu Basın Birliği Derneğini Ziyaret Ettiler.

Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Başkanlığından Başkan Akın’a Ziyaret

(BBP) Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Tarım Platformu Ve Birlik Başkanı İhsan Akın’ı Ziyaret Ettiler.

Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Taekwondo Takımı Sporcuları Hedef Büyüttü

Yeşilyurt Belediye Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Taekwondo Takımının sporcuları hedef büyütüp, A Milli Takım forması altında dünya ve olimpiyat şampiyonalarına gitmeyi hedefliyor.

Salgın İddialarına MASKİ’DEN Raporlu Yanıt

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, Malatya genelinde yaşanan salgının kaynağının içme suyu olduğu ile ilgili iddialara cevap vererek, “MASKİ olarak vatandaşımızın hizmetine sunduğumuz içme sularımız devamlı kontrol altında. Vatandaşlarımız rahatlıkla içme suyunu kullanabilirler” dedi.

Başkan Gürkan Ankara’da Temas Ve Ziyaretlerde Bulunuyor

Gürkan: Yapılan Ve Yapımı Devam Eden Hizmet Ve Yatırımlarla Alakalı İstişarelerde Bulunuyor.

Başkan Güder’den Zeynel Abidin Türbesi Vakfına Muharrem Ayı Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Muharrem ayı dolayısıyla Hz. İmam Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı Başkanı Celal Abbas Karaduman’ı ziyaret etti.

Milletvekili  Çalık, Malatya’ya Önemli Yatırımlar Yaptık

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’ya son 20 yılda çok önemli yatırımlar yaptıklarını, bu yatırımların devam ettiğini söyledi.

Sporcularımız Katıldıkları Turnuvalara Damga Vuruyor

Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Sporcuları Başarılarına Yeni Başarılar Ekliyor.

Semt Konağı Öğrencileri Müzeleri Gezdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA)’nın ortaklaşa organize ettiği Semt Konakları Yaz Okulları projesi kapsamında eğitim gören yaklaşık 800 öğrenciye müzeler gezdirildi.

Uğur ve Kabar Ailesinin Mutlu Günü

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut’un Biricik kızı Nurhayat’ın düğün töreni yoğun katılım oldu.

Toplam 18534 haber.