MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Alpaslan, Aşure Günü Kutlama Mesajı

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Peygamber efendimiz (S.A.V.)’in Allah’ın ayı olarak işaret ettiği Muharrem Ayı'nı idrak ediyoruz.

Fırat EDAŞ’tan 2022 Yılının İlk Yarısında Yatırımlara Hız Verdi

Elâzığ, Bingöl, Tunceli ve Malatya’da elektrik dağıtım hizmeti sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), kaliteli ve kesintisiz enerji arzı hedefiyle 2022’nin ilk yarısında yatırımlarını artırdı.

Başkan Yılmaz, Suya Yapılan Zam Derhal Geri Çekilmeli

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz suya yapılan zammın derhal geri çekilmesini istedi.

Başkan Gürkan Ve Milletvekili Tüfenkci Sebze Ve Meyve Hali’ni Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte Malatya Sebze Meyve Hali’ni ziyaret etti.

Başkan Güder, Hizmeti Hakkıyla Yapmak Aşktandır

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder Ve Ak Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Eskimalatya Meydan Projesini İnceledi.

MASKİ Genel Müdürü Mert'e Akçadağder'den Teşekkür Plaketi

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel başkan Murat Maskar ve yönetim kurulu üyelerinden MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert'i ziyaret ederek hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi sundular.

Çalık, 20 Yıldır Hizmet Ettik, Bundan Sonrada Hizmetlerimiz Devam Edecek

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Biz, 20 yıldır AK Parti iktidarı olarak hizmet ediyoruz.

Bakan Murat Kurum’un Talimatıyla Özal Mahallesine Halı Saha İnşa Ediyor

Yeşilyurt Belediyesi, Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un Talimatıyla Özal Mahallesine Halı Saha İnşa Ediyor.

Büyük Birlik Partisinden Baro Başkanı Demez’e Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ve Yine İl Yönetim Kurulu Üyelerinden Hüseyin Önal, Hüseyin Polat, Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun ile birlikte Baro Başkanı Av. Onur Demez’i Makamında Ziyaret Ettiler.

Yeşilyurt Belediye Meclisi Ağustos Ayı Çalışmalarını Tamamladı

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Ağustos Ayı 2.Oturum Toplantısında Bostanbaşı, Mollakasım, Kaynarca ve Yakınca mahallelerindeki 1/5000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planlarını onaylandı.

Tüfenkci, Lisanslı Depoyu Ziyaret Etti

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Kuru Kayısı Lisanslı Depoyu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Aydın BARUŞ Adına Basketbol Turnuvası Düzenlendi

Malatya Gençlik Federasyonu tarafından Vali Aydın BARUŞ Adına ‘’Basketbol Turnuvası’’ Düzenlendi.

Ülkemizin Tarihi ve Kültürel Değerleri Yurt Dışında Tanıtılacak

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD yeni bir fotoğraf projesini hayata geçiriyor. MAFSAD tarafından hazırlanan proje kapsamında 4 Ülkenin kültürel ve tarihi değerlerinin tanıtımı amaçlanıyor.

Çocukları Çözmede En İyi Yöntem, Oyun Terapisi

Yetişkinler duygu dünyalarıyla ilgili bir sorun olduğunda bunu dile getirerek yardım isteyebiliyorlar. 

Toplam 18534 haber.