MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Kemerköprü-Alişar Ve Mahmutlu Grup Yolu Asfaltlanıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından altyapı çalışmalarının tamamlandığı Kemerköprü-Alişar ve Mahmutlu grup yolunu asfaltlıyor.

Başkan Güder, Yks’de Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

Her daim öğrencilerin yanında olan öğrenci dostu Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda yüksek puanlar alarak ilk on bine giren başarılı öğrencileri ödüllendirdi.

AKÇADAĞDER Genel Merkezi Tarafından Geleneksel 2. Aşure Programı

AKÇADAĞDER Genel Merkezi Geleneksel 2. Aşure Programında Birlik Beraberlik Vurgusu

Yeşilyurt Belediyesi, Muhtarlarla İstişare Toplantısı Düzenledi

AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Öznur Çalık ile AK Parti Milletvekili Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşen ‘Mahalle Muhtarlarıyla İstişare ve Değerlendirme’ Toplantısına katılarak, mahalle muhtarlarının talep ve isteklerini dinlediler.

Yeşilyurt Belediyesi’nden Rekor Promosyon!

“27 Bin 50 Tl. Banka Promosyonu Hâyırlı Olsun”

Şahnahan Mahallesinde ‘Yeşilyurt Çocuk Şenliği’ Heyecanı Yaşandı

Şahnahan Mahallesinde düzenlenen Yeşilyurt Çocuk Şenliğinde konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Çocuklarımızın sağlıklı, dinamik ve mutlu bir hayat yaşaması, geleceğimizin de o denli mutlu ve huzurlu olması anlamına gelmektedir.” diye konuştu.

Keskin’den Sanayi Esnafına Ziyaret

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Sanayi Sitesinde esnaflar ziyaret ederek, burada sorun ve talepler konusunda istişarede bulundu.

Turgut Özal Bulvarındaki Çalışmalar Tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt maliyetlerinin düşürülmesi amacıyla ilk olarak Kızılay Üretim Merkezi içerisindeki bağlantı yollarında uygulanan ve akabinde Erenli Mahallesi Turgut Özal Bulvarında da uygulanan silindirle sıkıştırılmış beton yol çalışmaları tamamlandı.

Çalık, 2023’e Emin Adımlarla Yürüyeceğiz

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “2023’te Cumhuriyetimizin yüzüncü kuruluş yıldönümünde bir kez daha milletimizin oylarıyla cumhurbaşkanımızı seçeceğiz ve yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz.

Ağbaba Ailesinden Hacıbektaş’ta Hayır Çarşısı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Uluslararası Hacı Bektaş-ı Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında gittiği Hacıbektaş’ta babası Hüseyin Ağbaba ve geçtiğimiz yıl yaşamını yitiren Elif Ağbaba adına yaptırdığı Hayır Çarşısı’nın açılışına katıldı.

Yeşilyurt Akşamları, Sokak Konserleriyle Renkli Ve Coşku Dolu Geçiyor

“Yeşilyurt Akşamları, Sokak Konserlerimizle Bir Başka Güzel”

Kaymakam Gülenç, Adına Halı Saha Futbol Turnuvası Düzenlendi

‘’Vefa Etkinlikleri’’ kapsamında Malatya Gençlik Federasyonu Malatya’ya hizmet etmiş vatandaşın gönlünde yer almış kaymakam Sayın Turgay Gülenç, beyefendi adına ‘’Halı Saha Futbol Turnuvası’’ düzenledi.

Battalgazi’deki Kırkgöz Sahil Parkı Projesi Tüm Hızıyla Sürüyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in yenilikçi ve doğa dostu anlayışı ile ilçede hayata geçirdiği ve Karakaya Baraj Gölü’nün sahip olduğu eşsiz turizm değerini ortaya koyan 30 milyon maliyetli “Kırkgöz Sahil Parkı Projesi”nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Toplam 18524 haber.