Kaymakam Gülenç, Adına Halı Saha Futbol Turnuvası Düzenlendi

''Vefa Etkinlikleri'' kapsamında Malatya Gençlik Federasyonu Malatya'ya hizmet etmiş vatandaşın gönlünde yer almış kaymakam Sayın Turgay Gülenç, beyefendi adına ''Halı Saha Futbol Turnuvası'' düzenledi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Gençlik Federasyonu tarafında organize edilen ‘’Vefa Etkinlikleri’’ kapsamında Malatya’ya hizmet etmiş ve vatandaşın gönlüne girmiş hizmet insanları adına etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Yine hizmet insanlarından biri olan Vatanına, Bayrağına, Devletine ve Milletine en iyi şekilde hizmet eden Sayın Turgay Gülenç, Beyefendi adına ‘’Halı Saha Futbol Turnuvası’’ düzenlendi. ‘’Halı Saha Futbol Turnuvasına’’ katılım sağlayan gençler büyük keyif aldı ve bu anlamlı organizasyondan dolayı Malatya Gençlik Federasyonu başkanı Ramazan Yavuz‘a teşekkür ettiler.

 Malatya Gençlik Federasyonu Başkanı Ramazan Yavuz, etkinlikle ilgili şunları söyledi;’’ ‘’Vefa Etkinlikleri’’  kapsamında farklı etkinliklerle Malatya’mıza hizmet etmiş kıymetli hizmet insanlarını yaşarken değer vereceğiz ve onları anmak, hatırlamak ve onura etmek için etkinliklerin süreceği belirti. Bu vesileyle bir kez daha Malatya’mıza hizmet etmiş çok kıymetli kaymakamımız Sayın Turgay Gülenç, beyefendiye Malatya’mıza yapmış oldukları hizmetlerden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Yeni görev yerinde Sayın Turgay Gülenç, beyefendiye üstün muvaffakiyetler diliyorum. Dedi.’’

Malatya Gençlik Federasyonu tarafından kaymakam Sayın Turgay Gülenç, beyefendi Adına düzenlenen ‘’Halı Saha Futbol Turnuvasında’’ katılımcılara madalya taktim edildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN