MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Battalgazi’de Kaymakam Duran’a Veda Yemeği

Battalgazi Belediyesi tarafından 12 Ağustos 2022 tarihli Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Hatay-Payas Kaymakamlığına atanan Abdül Kadir Duran için veda yemeği düzenlendi.

Başkan Kahveci'den YMS'ye Ziyaret

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve yönetim kurulu üyeleri, Yeni Malatyaspor Kulübü yeni başkanı Ahmet Yaman'ı ziyaret etti.

Çalık, Tütün Üreticisinin Dün Olduğu Gibi Bugünde Yanındayız

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Doğanşehir’de etkili olan dolu yağışı nedeniyle tütünleri zarar gören çiftçilerle bir araya geldi.

Sinema Müzemiz, Nostaljik Sinema Gösterimiyle Kapılarını Açtı

Yeşilyurt’ta Sinema Akşamları Film Günleri, Malatya’nın İlk Sinema Müzesinde Başladı.

Yargıtay ve YSK Üyesi Orhan Usta Adına Basketbol Turnuvası Düzenlendi

Malatya Gençlik Federasyonu tarafından "Vefa Etkinlikleri" kapsamında Yargıtay ve YSK Üyesi Orhan Usta Adına ‘’Basketbol Turnuvası’’ Düzenledi.

Keskin, Yeni Sanayi Sitesinde Öncelik Kayıtlı Olan Esnafındır

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, yeni sanayi sitesinde önceliğin kayıtlı olan esnafın olduğunu söyledi.

Gazetecilerden Yeni İlçe Emniyet Müdürüne "Hayırlı Olsun" Ziyareti

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Malatya Şube Başkanı Kazım Erayabakan ve Her Havadis Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Zafer ile TİNGADER Şube Başkan yardımcıları . Ali Albay, İbrahim Altındağ, Mitat Hoşhan,Gazeteci Enes Erayabakan, Battalgazi İlçe Emniyet Müdürü Ümit Fatih Kaygısız’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sel Bölgelerine Anında Müdahale

Malatya’da dün gece yaşanan sağanak yağış Yazıhan İlçesi Gövük Mahallesi ile Darende İlçesi Aşağıulupınar mahallesinde sele neden oldu.

Başkan Güder, Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerini Ziyaret Etti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçedeki Yaz Kur’an Kurslarını ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi.

Akgün, Uzman Öğretmenlik-Baş Öğretmenlik Sürecinde Eğitim

Eğitim bir neslin inşa sürecidir. İstikbalin teminatı olacak bir neslin/gençliğin yetiştirilmesi sürecidir de denebilir…

Çınar, Bağlantı Yolunu Yeni Yatırımlarla Güvenli Hale Getirdi

Yeşilyurt Belediyesi, Çayırköy Ve Karahan Mahalleleri İle Havaalanı Arasındaki 4,5 Km’lik Bağlantı Yolunu Yeni Yatırımlarla Güvenli Hale Getirdi

Şengönül, Davamızın Temelinde Ülkücü Şehitlerimizin Mübarek Kanları Vardır

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin talimatları doğrultusunda büyük bir gayret ve özveri ile çalışmalara başlayan Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, kayıp olan ülkücü şehitlerin kabirlerini bulmak için gece gündüz demeden faaliyet gösteriyor.

Keskin, Yeni Sanayi Sitesinde Öncelik Kayıtlı Olan Esnafındır

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, yeni sanayi sitesinde önceliğin kayıtlı olan esnafın olduğunu söyledi.

Toplam 18524 haber.