Gazetecilerden Yeni İlçe Emniyet Müdürüne 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Malatya Şube Başkanı Kazım Erayabakan ve Her Havadis Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Zafer ile TİNGADER Şube Başkan yardımcıları . Ali Albay, İbrahim Altındağ, Mitat Hoşhan,Gazeteci Enes Erayabakan, Battalgazi İlçe Emniyet Müdürü Ümit Fatih Kaygısız'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Malatya Şube Başkanı Kazım Erayabakan ve Her Havadis Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Zafer ile TİNGADER Şube Başkan yardımcıları . Ali Albay, İbrahim Altındağ, Mitat Hoşhan,Gazeteci Enes Erayabakan, Battalgazi İlçe Emniyet Müdürü Ümit Fatih Kaygısız’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan 2. sınıf emniyet Müdürü Ümit Fatih Kaygısız’ı Makamında ziyaret eden TİNGADER Başkanı Kazim Erayabakan ve Her Havadis Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Zafer yönetim kurulu üyeleri, hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Ziyarette konuşan Başkan Kazim Erayabakan, Müdür Kaygısız’a yeni göreviniz hayırlı olsun. Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizin huzuru, güveni ve refahı için çalışacağız. Her zaman polis teşkilatımızın yanında olmaya, onların işlerini kolaylaştırarak ülkemizin huzurunu bozmak isteyen  şer odaklarına asla fırsat vermeyeceğiz. Malatya’mızın ve Battalgazi ilçemizin asayişi,  huzuru ve güvenliği sağlamak için elinizden geleni fazlasıyla yapacağız. Bizler Gazeteci olarak bizimde bu konuda üzerimize düşen görev neyse  bu güne kadar yaptığımız gibi bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Emniyetimizle iş birliği halinde olmayı sürdüreceğiz, ifadelerini kullandı.

Dernek adında kısa bilgiler veren Başkan Erayabakan. Genel Merkezi Ispartada Olan Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler  Derneği  2020 yılında kurulan köklü bir sivil toplum örgütü olduğunu ifade ederken, Malatya’da da 2021 yılında şubesini açarak Sahada çalışan ve gazetecilik mesleğine emek veren arkadaşlarımızın sosyal haklarını, internet yasasın biran önce çıkmasını istiyoruz ve basın mensubu arkadaşlarımızın haklarını korumak için açılan bir derneğiz meslektaşlarımızın sosyal haklarını koruyacağız” şeklinde konuştu.

UDH  Genel Başkanı ,Aynı zamanda Gazeteci Mehmet Zafer ise:“Battalgazi İlçemize hoş geldiniz. Yeni göreviniz şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun. Başarılar diliyoruz. Sizin başarınız bizim huzur ve güvenliğimiz anlamına geliyor. Bu yüzden size ve tüm ilçe emniyet camiasına bundan önce olduğu gibi bundan sonra da elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Bu hayırlı olsun ve tanışma ziyareti olduğu için çok fazla sorun ve taleplerle zamanınızı almak istemiyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte birbirlerimizin görevlerini kolaylaştırma açısından yapabileceğimiz şeyleri paylaşabileceğimiz, daha geniş zaman ve platformlarda buluşup konuşuruz.” dedi.

Nazik ziyaretleri nedeniyle memnuniyet duyduğunu ifade eden İlçe Emniyet Müdürü Ümit Fatih Kaygısız, bir süre Gazeteciler ile sohbette bulundu. Ziyaret fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN