Battalgazi'de Kaymakam Duran'a Veda Yemeği

Battalgazi Belediyesi tarafından 12 Ağustos 2022 tarihli Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Hatay-Payas Kaymakamlığına atanan Abdül Kadir Duran için veda yemeği düzenlendi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Battalgazi Belediyesi tarafından 12 Ağustos 2022 tarihli Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Hatay-Payas Kaymakamlığına atanan Abdül Kadir Duran için veda yemeği düzenlendi. Programda konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Her geçen gün büyüyen İlçemizin gelişimine büyük katkılar sunan Kaymakamımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

12 Ağustos 2022 tarihli Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Hatay-Payas Kaymakamlığına atanan Abdul Kadir Duran için Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatlıyla özel bir veda yemeği düzenlendi. Orduzu Galip Demirel Çınar Park’ta düzenlenen veda yemeğine AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Battalgazi İlçe Kaymakamı Abdul Kadir Duran, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Malatya İl Müftüsü Veysel Işıldar, Battalgazi İlçe Müftüsü Hüseyin Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kaçmaz, Belediye Başkan Yardımcıları, Muhtarlar Derneğinin Başkanları ve ilçede görev yapan muhtarlar katıldı.

İLÇE BAŞKANI KAHVECİ: “YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM”

Yeni görevinde Kaymakam Abdül Kadir Duran’a başarı dileyen AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, “Gönlümüzde devamlı Vali olarak kalacak Kaymakamımız ile uzun süredir tanışıyoruz. 2019 yılında ilçe başkanlığı görevi verildikten sonra kendisiyle temaslarımız oldu. Sorunlarımız oldu, problemimiz oldu. Kaymakamımız her daim yanımızda oldu. Doğrudan yana oldu. Valimize yeni görevinde başarılar diliyoruz. Valimizin her zaman Malatya’da bir kapısı var. Yolu ve bahtı açık olsun” şeklinde konuştu.

BAŞKAN GÜDER: “İLÇEMİZ ADINA BÜYÜK EMEKLERİ VAR”

Battalgazi İlçe Kaymakamımızın ilçeye büyük emeklerinin olduğunu belirten Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “2019 yılından bu yana kıymetli Kaymakamımız ile birlikte güzel çalışmalarımız oldu. İlçemiz her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Battalgazi İlçe Kaymakamı Abdül Kadir Duran ile birlikte çok güzel çalışmalara imza attık. Biz kendisinden razıyız. Allah’ta razı olsun kendisinden. İlçemiz adına hangi çalışmamız olursa olsun kendisini her daim yanımızda gördük. İlçemizin gelişmesi adına hangi projemiz olduysa, kıymetli Valimizi en büyük destekçimiz oldu. Eminim ki yeni görev yeri olan Payas ilçesinin de güzelliğine güzellik katacak. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Bizler bunu bir veda olarak kabul etmiyoruz. İnşallah kıymetli Valimiz emekli olduğu zaman Malatya’ya gelecek. Allah yolunu ve bahtını açık eylesin” ifadelerini kullandı.

KAYMAKAM DURAN: “MALATYA’NIN BENDE YERİ ÇOK FARKLI KALACAK”

Malatya’nın kendisi için her zaman ayrı bir yeri olacağını belirten  Kaymakam Duran, “Öncelikle bu veda yemeğini düzenleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Doğu hizmetimi bitirmeme rağmen Malatya’ya kendi isteğimle gelmiştim. Çok zor günler geçirdik burada. Bunların en başında da 15 Temmuz darbe girişimi oldu. Arkasından büyük ölçekli bir deprem. Çok şükür hepsinin altından alnımızın akıyla çıktık. Gönüllerini alamadığım insanlarda olmuştur ama herkes hakkını helal etsin. Ben bir devlet adamıyım ve bununla her zaman gurur duydum. Türkiye’nin her yerinde görev yaptım ama Battalgazi’nin yani Malatya’nın bende yeri her zaman farklı kalacak. Burada çok güzel dostluklar edindim. Özellikle de Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ile yaptığım mesai Malatya’da mutlu olarak yaşadığım zaman dilimlerinin en başında yer alıyor. Uyum içerisinde çalıştığım kıymetli başkanıma teşekkür ediyorum. İnsanlar ne kadar uyum içerisinde olursa o kadar başarılı olur. Ne kadar uyum olursa vatandaşlarımıza o kadar güzel hizmetler gider. Çatışmanın insana hiçbir şey kazandırmayacağı düşündüğüm için her zaman uyum içerisinde çalışmışımdır. Ben Malatya’dan memnunum ve Hatay’da da bir kapınız olduğunu buradan ifade etmek istiyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin. Sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum.”

MİLLETVEKİLİ TÜFENKCİ: “BATTALGAZİ’DE GÜZEL BİR UYUM ORTAYA KOYULDU”

Programın kapanış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “Gerçekten bir hemşerimizi buradan uğurlamak bizleri hüzünlendiriyor. Malatyalılar her zaman vefakardır. Hiçbir zaman kendisine ve Malatya’ya hizmet edenleri unutmaz. Kaymakamımızın da Battalgazi’ye önemli hizmetleri dokundu ve inşallah bu başarılarının devamını Payas’ta getirir. Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder ile de görev süresi boyunca güzel bir uyum ortaya koydular. İnşallah kendisini Malatya’mızda Vali olarak görürüz. Hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz ve başarılarının devamını diliyorum. Yolu ve bahtı açık olsun” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN