MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

MAFSAD Ve Sille Sanat Sarayı Beyşehir’de Sergi Açtı

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD tarafından yürütülen Kültürel Değerlerin Fotoğraf Yoluyla Aktarılması Projesi kapsamında Konya Beyşehir’de fotoğraf sergisi açıldı.

Çocuklarımıza Geleceğin Dili Robotik Kodlamayı Öğretiyoruz

Yeşilyurt Belediyesi Robotik Kodlama Kursunda Geleceğin Yazılımcıları Yetişiyor

Tüfenkci'den Darende Balaban'a Ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci Darende’nin Karabayır Mahallesi’ni ziyaret etti.

Fırat Kalkınma Ajansı Kadınlar ve Gençler İçin Mesleki Eğitim

Fırat Kalkınma Ajansı, TRB1 bölgesindeki işsiz kadın ve gençlerin istihdama katılımlarını sağlamak amacıyla, Mesleki Eğitim ve İstihdam seferberliği başlatıyor.

Çalık, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatyalı Şehidin Annesi İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe-Kilit Operasyonu'nda EYP'nin patlaması sonucu şehit olan Malatyalı Piyade Uzman Çavuş Halil Koç’un annesiyle telefonda görüşerek taziyelerini iletti.

İşte Birliktelik, İşte Muhteşem Tablo, Teşekkürler Cafana

Cafana Mahalle Sakinleri Yeşilyurt Akşamları Sokak Konserine Büyük İlgi Gösterdi.

Battalgazi’de Yaz Akşamlarına Yoğun İlgi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatıyla geçtiğimiz hafta startı verilen “Battalgazi’de Yaz Akşamları” etkinliğinin ikincisi Ataköy Mahallesinde düzenlendi. Yoğun ilgi gören program ile Battalgazililer keyifli saatler geçirdi.

Gürkan, Malatya İçin Hep Birlikte Çalışıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Kernek Külliyesinde Muhtarlarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Ak Parti Kadın Kollarından Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Toplantı

Ak Parti İl Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından Kadınlarla Büyük Türkiye Buluşması Sivil Toplum Kuruluşları ve Basın Buluşması toplantısı Nikah Sarayında verilen kahvaltı programı ile yapıldı.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Başkan Sadıkoğlu, Yatırım Ve Üretimin Devamı Adına Önemli Bir Adım

Merkez Bankası’nın faiz indiriminin ardından aldığı önlemlerle bankaların ticari kredi faizlerini yüzde 30’ların üzerine çıkmayacak bir şekilde yaptığı sınırlandırma düzenlemesini değerlendiren Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Yatırım, üretim, istihdam ve ihracatın devamı adına önemli bir adımdır” dedi.

13 Mahalle’nin İçme Suyu Sorunu Çözüldü

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ)  Genel Müdürlüğü, Akçadağ, Doğanşehir ve Yeşilyurt ilçelerine bağlı 13 mahallenin içme suyu sorununu çözdü.

Büyükşehir Çağrı Merkezi 7 Ayda 100 Bin Çağrıya Cevap Verdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi, yılın ilk 7 ayında 100 bin çağrıya cevap vererek, vatandaşlardan gelen talep, öneri ve şikâyetleri anında değerlendirip işleme aldı.

Toplam 18524 haber.