MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Dağ'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle ilgili bir mesaj yayınladı.

Başkan Şengönül, 30 Ağustos’ta Kazanılan Zafer Bir Milletin Kurtuluşu Oldu

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir basın açıklaması yayımladı.

Milletvekili Fendoğlu’dan  30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

26 Ağustos 1922 sabahı Kocatepe’den başlayan Büyük Taarruz; işgalcileri vatan topraklarından söküp atmış ve 30 Ağustos’ta Başkomutanlık Meydan Muharebesiyle de Türk’ün varlığına kast edenlere acı bir ders verilmiştir.

Başkan Samanlı'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Gürkan, Maski’de Aşure Dağıttı

BEM-BİR-SEN Malatya Şubesi tarafından MASKİ Genel Müdürlüğü’nde aşure ikramı yapıldı.

Keskin, 30 Ağustos Zaferinin Ruhunu Unutmadık, Unutmayacağız, Unutturmayacağız

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, “Esnaf ve sanatkar camiası; Türk Milletinin imandan saydığı vatan sevgisini ve hiçbir şeyle değişmeyeceği özgürlüğünü her şeyin üzerinde tuttuğunu açıkça ortaya koyduğu 30 Ağustos Zaferinin ruhunu, asla unutmamıştır, unutmayacaktır, unutturmayacaktır.” Dedi.

Başkan Güder’den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, “30 Ağustos Zaferi; hürriyetine, istiklali ve istikbaline olan bağlılığıyla Türk milletinin, emperyalist güçlere emsalsiz bir ders verdiği gündür” dedi.

Beylerderesi Şehir Parkı, ‘Buz Devri’ Sinema Gösterimine Ev Sahipliği Yaptı

Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün 2022 Yılı Faaliyet Programında yer alan ‘ Açık Havada Sinema Günleri’ etkinlikleri kapsamında Beylerderesi Şehir Parkında gösterimi yapılan ‘Buz Devri’ Sinema Filmine çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

Battalgazi’de “Aile Akademisi” Başlıyor

Çalışmalarını "Aile Her Şeydir” prensibiyle sürdüren Battalgazi Belediyesi, toplumun yapıtaşı olan aile kurumunu etkileyen sorunların tespiti ve aşılması sürecinde düzenleyeceği “Aile Akademisi” programları ile Battalgazililere rehberlik edecek.

Başkan Gürkan’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Malatya Büyük Şehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 30 Ağustos İnancın Zafere Dönüştüğü Büyük Bir Kahramanlık Örneğidir Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Mehmet Çınar’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

“30 Ağustos, Milletimizin Bağımsızlık Ve Hürriyet Mücadelesinin Simgesidir”

Başkan Akgün'den Malazgirt Zaferi-30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

EKG Derneği Başkanı Metin AKGÜN, Malazgirt Zaferi'nin 951. Yıldönümü, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. Yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Malatya Valisi Şahin’den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Tarihi zaferlerle dolu aziz milletimiz ve şanlı ordumuzun, Cumhuriyetimizin Kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazandığı büyük zaferin 100. yıl dönümünü kutlamanın heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Toplam 18524 haber.