Keskin, 30 Ağustos Zaferinin Ruhunu Unutmadık, Unutmayacağız, Unutturmayacağız

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, 'Esnaf ve sanatkar camiası Türk Milletinin imandan saydığı vatan sevgisini ve hiçbir şeyle değişmeyeceği özgürlüğünü her şeyin üzerinde tuttuğunu açıkça ortaya koyduğu 30 Ağustos Zaferinin ruhunu, asla unutmamıştır, unutmayacaktır, unutturmayacaktır.' Dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

MESOB Başkanı Şevket Keskin, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajı şu şekilde:

“30 Ağustos Zafer Bayramımız hepimize kutlu olsun.

Türk milletinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde verdiği bağımsızlık mücadelesi tarihte eşine az rastlanır bir kahramanlık destanıdır. 30 Ağustos Zaferi ile sadece vatan toprakları düşmandan kurtarılmamış, milletimizin bağımsızlık ve özgürlüğü tüm dünyaya duyurulmuştur.

Milletimizin en zor koşullar içinde bile bağımsızlığını korumuş olması, birliğimizin, geleceğimizin ve gücümüzün güvencesidir. Türk milletinin ordusuyla tek bir yürek ve yumruk halinde birleşerek gösterdiği cesaret, kahramanlık ve vatan sevgisi dün olduğu gibi bugün ve yarında bu topraklarda var olmaya devam edecektir.

Vatan olarak kabul edilen ve ilelebet vatanımız olacak olan bu toprakların işgallerden nasıl kurtarıldığını, zaferlere ulaşmak için Türk halkının kıt imkânlar ve zor şartlarda yaptığı mücadeleleri gelecek kuşaklara aktarmak ve yaşatmak gerekmektedir.

Esnaf ve sanatkar camiası; Türk Milletinin imandan saydığı vatan sevgisini ve hiçbir şeyle değişmeyeceği özgürlüğünü her şeyin üzerinde tuttuğunu açıkça ortaya koyduğu 30 Ağustos Zaferinin ruhunu, asla unutmamıştır, unutmayacaktır, unutturmayacaktır.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla yürekten kutluyoruz.

Esnaf ve sanatkar camiası olarak başta Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile 30 Ağustos Zaferinin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşlarını, tüm şehitleri ve gazileri minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN