Konak Mahallesinden Başkan Çınar'a Teşekkür

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Konak Mahallesi sakinleri Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a Teşekkür Etti. Başkan Mehmet Çınar, Göreve Geldiğinden Bugüne Kadar Yeşilyurt İlçesine Büyük Hizmetler Yapmıştır. Konak Mahallesine Yapılan Hizmetlerden Dolayı, Malatya Birlik Gazetesi Ve Malatyabirlikgazetesi.Com Konak Muhabiri Ve Temsilcisi Şükrü Güzel, Konak Mahallesi Sakinlerinden Nihat Çakmaktaşı, Veli Erdoğan, Kudret Ok, Konak Mahalle Sakinleri Yeşilyurt Belediye Başkanı Sayın Mehmet Çınar’a Teşekkür Etti.

Malatya Birlik Gazetesi Ve Malatyabirlikgazetesi.Com Konak Muhabiri Ve Temsilcisi Şükrü Güzel, Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar Başkanımız göreve geldiği günden bugüne kadar, Yeşilyurt İlçesine Büyük hizmetler yapmıştır. Bu hizmetlerinden dolayı Konak mahalle sakinleri olarak Sayın Başkanımız Çınar’a teşekkür ediyoruz dediler.

Konak Mahallemiz yıllardır pek fazla bir hizmet görmemiştir. Yeşilyurt Belediyesi tarafından Konak Mahallemize yapılan bu hizmetleri görünce bizlerde şaşırdık. Su mahallesindeki banazı sokak ev ve işyerlerinin dış görümünü onarıp güzelleştirmeniz Konak mahallemize bir güzellik katmıştır. Oysaki buralar yıkık dökük atıl durumdaydı, gelen yetkililer çok vaatlerde bulundular yirmi beş yıldır ha bugün gelir ha yarın gelirler diye bekledik, halende bekliyoruz derken Yeşilyurt Belediye Başkanı Sayın Mehmet Çınar, Gereken çalışmaları yapmaya başladı. Yapılan bu güzel hizmetler ile Konak Mahallemizin çehresi değişti.

Yeşilyurt Belediyesi Tarafından Konak Mahallesine Yapılan Hizmetlerinden Dolayı, Malatya Birlik Gazetesi Ve Malatyabirlikgazetesi.Com Konak Muhabiri Ve Temsilcisi Şükrü Güzel, Konak Mahallesi Sakinlerinden Nihat Çakmaktaşı, Veli Erdoğan, Kudret Ok, Konak Mahalle Sakinlerinden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a Teşekkür Ettiler. Konak Mahallesi Sakinlerinden Başkan Çınar’a Teşekkürler Sayın Başkan Dediler…

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN