MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Şehit Olan P. Uzm. Çvş. Halil Koç İçin Mevlit Okutuldu

Kuzey Irak’ta teröristlere yönelik düzenlenen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 03.08.2022 tarihinde el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralanarak,  08.08.2022 tarihinde Şehit olan P. Uzm. Çvş. Halil Koç için Mevlit okutuldu. 

İnönü Kapalı Çarşısı Esnaflarından Baştürk’e Destek

2 Ekim Pazar günü yapılacak Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) seçimlerinde Başkan Adayı olan Akif Baştürk, seçim çalışmaları kapsamında İnönü Kapalı Çarşısı esnafını ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Başkan Güder, İllere Yapılan Hizmetleri, Biz İlçemize Kazandırdık

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de hayata geçirilen hizmet ve yatırımları yerinde inceleyen AK Parti Battalgazi Kadın Kolları Mahalle Başkanlarıyla samimi ve içten bir çay sohbeti gerçekleşti.

Bocce Sahamız Huzurevimize Hayırlı Uğurlu Olsun

Başkan Çınar, Huzurevi Sakinlerinin ‘Bocce Sahası’ Talebini Yerine Getirdi.

Vali Hulusi Şahin’den 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

 Mukaddes değerler uğrunda, insanın en değerli varlığı olan canını ortaya koyarak mücadele etme fedakârlığını ifade eden gaza ruhu tarih boyunca Milletimizin şuurunda yaşayan en temel değerlerinden biri olmuştur.

Şehidimiz Fatih Kalkan İçin Mevlit Okutuldu

11 Eylül 2022 tarihinde Irak’ın Kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde Bölücü Terör Örgütü ile yaşanan çatışma neticesinde şehit olan ve Osmaniye ilinde defnedilen Malatya nüfusuna kayıtlı Şehit P. Uzm. Çvş. Fatih Kalkan için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Öğretmen Adaylarından Başkan Güder’e Motivasyon Teşekkürü

Battalgazi Belediyesi tarafından Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) katılacak olan öğrencilere destek amacıyla düzenlenen KPSS Genel Kültür, Genel Yetenek ve Eğitim Bilimleri tekrar derslerinden ücretsiz olarak yararlanan öğrenciler, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkürlerini iletti.

Baştürk, Malatya Sebze Ve Meyve Hali Esnaflarına Ziyaret

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Akif Baştürk, seçim çalışmaları kapsamında Sebze ve Meyve Hali esnaflarını ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Baştürk'e ziyareti sırasında, hal esnafı tam destek verdi.

Başkan Evren, Ahilik Haftası Nedeniyle Açıklamalarda Bulundu

Her yıl geleneksel olarak 12-18 Eylül tarihleri arasında Türkiye genelinde esnaf ve sanatkarların ahilik haftası Ticaret Bakanlığının talimatı ile kutlaması yapılır.

Başkan Gürkan, Ekiplerimiz Kırsalda Hizmet Destanları Yazıyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Yazıhan İlçesi Erecek Mahallesinde yapılan hizmet ve yatırımları yerinde inceleyerek, hizmetleri ilçelere ulaştıran personellerle bir araya geldi.

AFAD Başkanı Vali Yunus Sezer, İlimizde İncelemelerde Bulundu

Çeşitli ziyaretler ve incelemelerde bulunmak üzere ilimizi ziyaret eden, Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Vali Yunus Sezer, Vali Hulusi Şahin’i makamında ziyaret etti.

Özsan Sanayi Sitesi Esnafı Sadıkoğlu’ndan Memnun

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Başkan Adayı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Özsan Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti.

Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Ziyaretlerine Devam Ediyor

Büyük Birlik Partisi Malatya il Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Yeşilyurt Belediyesi Muhtarlık işleri Müdürü Halit Adıyaman’ı makamında ziyaret ettiler.

MTSO Başkan Adayı Baştürk’ün Seçim Koordinasyon Merkezi’nden Açıklama

Haskul: “Akif Baştürk, bir siyasi kişi ve oluşumun adayı değil, binlerce çarşı esnafımızın, sanayicimizin ve Malatya’mızın adayıdır”

Gürkan, Oğuz Kağan Ve Kenan Işık Caddelerindeki Çalışmalarımızı Tamamladık

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çalışmaların tamamlandığı Yakınca Mahallesi Oğuz Kağan ve Kenan Işık Caddesinde incelemelerde bulunarak açıklamalarda bulundu.

Toplam 18524 haber.