MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Çınar, İlyas Mahallesinde Yapımı Süren Yeni Park Alanını İnceledi

Park yatırımları ve yeşil alan çalışmalarıyla birlikte kişi başına düşen yeşil alan miktarını 5.07’e çıkartıp, ilçe genelindeki yeşil alan miktarının ise 1 milyon 708 bin metrekareye yükselten Yeşilyurt Belediyesi İlyas, Bentbaşı, Çarmuzu ve Çavuşoğlu gibi son dönemlerin hızla gelişen mahallelerinin ortak kullanacakları 227’nci parkı hizmete sunmaya hazırlanıyor.

Trafikte Yaya Bilincinin Oluşturulması Amacıyla Etkinlikler Düzenleniyor

‘Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu’ Etkinliği Gerçekleştirildi.

Tarih Başkenti Battalgazi’de 2.Bilim Şenliği Başladı

“4007 TÜBİTAK Bilim Şenlikleri Programı” kapsamında Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Battalgazi Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen 2.Battalgazi Bilim Şenliği, kortej yürüyüşünün ardından coşkuyla başladı.

Sadıkoğlu, 2 Ekim’e Emin Adımlarla İlerliyor

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Başkan Adayı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Balık Karapınar’da Yenilir

Pütürge Karapınar Oteli ve Dinleme Tesisleri Bam Başkadır.

Canımız ve Malımız Onlara Emanet

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu ve 3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği işbirliğinde İtfaiye Haftası dolayısı ile Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bir ziyaret gerçekleştirildi.

El Ele Güvenli Geleceğe Projesi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen “Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri (BÖF)” kapsamında yeni eğitim öğretim yılında İnönü Üniversitesi ve Turgut Özal Üniversitesine kayıt yaptıran öğrenciler Şehirlerarası Otobüs Terminalinde (Maşti) ve Tren Garında karışılandı.

Malatya’dan Asayiş Haberi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı narkotik ekiplerince uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda gözaltına alınan 7 şahıs tutuklandı.

AKÇADAĞDER Genel Merkezi Makrome Örgü Yapımı Kursu

Malatya'nın aktif Sivil Toplum Kuruluşlarından Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi Kadınlara yönelik Kurslar düzenleyerek ev ekonomisine katkı sunmak ve meslek öğrenme becerilerini geliştirmek için Arge Çalışmalarıyla takdir kazanıyor.

Vefat ve Başsağlığı

HİMYAÇDER Genel Bşk. Ayşe Ece Budan'ın Acı Günü.

Toplam 18524 haber.