Başkan Yalçın Arıcak, İtfaiye Haftası Kutlu Olsun

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Alperen Ocakları Malatya İl Başkanı Yalçın Arıcak, İtfaiye Haftası Nedeniyle Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu’nu Ziyaret Etti. Başkan Yalçın Arıcak, İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu’nun Çalışmalarını Takdir Ediyorum.

Başkan Yalçın Arıcak, 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası münasebetiyle itfaiye Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Arıcak, İtfaiyemizin başarılı olması için bizler Malatyalılar olarak destek olmalıyız dedi. Bizler birlik içinde olursak daha başarılı oluruz.

Arıcak, Bizler ne zaman birlik içinde olduğumuzda daha başarılı oluyoruz. İtfaiyemizin başarılı olması için her zaman destek olmalıyız. Malatya İtfaiyesi hepimizin itfaiyesidir mutlaka bizler STK’lar olarak destek olmalıyız. Bizler Alperen Ocakları olarak her zaman itfaiyemizin yanındayız. Başkan Arıcak, Bizleri misafir eden Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu’na şahsım ve ekibim adına kendilerine teşekkür ediyorum ve itfaiye haftası kutlu olsun dedi.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu, İtfaiye haftası nedeniyle bizleri ziyarete gelen Alperen Ocakları Malatya İl Başkanı Yalçın Arıcak ve Yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Mustafa Katipoğlu, Malatya itfaiyemiz gerçekten her alanda çok güçlüdür ve güçlü bir ekibimiz vardır. Ülkemizin ve yine Malatya’mızın birliği için her zaman birlik içinde olmalıyız ve zaten bu birliktelik bizde vardır ve her zaman var olacaktır dedi.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu, Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı Alperen Ocakları Malatya İl Başkanı Yalçın Arıcak, Yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN