MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Sadıkoğlu Yeniden Güven Tazeledi

Başkan Sadıkoğlu net konuştu... Bugün gerçekten özellikle köşe başını tutan birilerinin güdümüyle, yâda bu anlamda programlamayla bir şey olmayacağını birileri anlamıştır.

Ticaret Borsası'na Ramazan Özcan Yeniden Başkan Seçildi

1 Ekim Cumartesi Günü Düzenlenen Malatya Ticaret Borsası Seçimlerinde Mevcut Başkan Ramazan Özcan Tüm Meslek Gurubunu Yeniden Alarak Güven Tazeledi.

 Büyükşehir Güvenlik Ekipleri 7/24 Esasına Göre Çalışmalarını Sürdürüyor

Maşti Güvenliği Tarafından Kontrollerde 42 Ruhsatsız Silah Tespit Edilerek Polis Merkezine Teslim Edildi.

MASKİ’DEN 600 Milyonluk Dev Yatırım

Altyapı, üstyapı, ulaşım, turizm, sağlık ve sosyal entegrasyon anlamında birçok yatırımı hayata geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, şehrin sağlam temeller üzerinde yükselmesi için altyapı yatırımlarına devam ediyor.

Özalper Mahallesindeki ‘Yeşilyurt Çocuk Şenliği’ Yoğun İlgi Altında Düzenlendi

“Tek Hedefimiz; Tüm Çocuklarımızın Mutlu Ve Huzurlu Olmasıdır”

Başkan Uğur Bulut, Ülkemizin Geleceği İçin Birlik İçinde Olmalıyız

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, Malatya İl Ve Kadın Kolları Tarafından Düzenlenen Program İçin Malatya’ya Geldik Ve Malatya’mızda Bazı Ziyaretlerde Bulunacağız Dedi. 

Mustafa Canbay, 2023 Seçimleri Tarihi Dönüm Noktasıdır

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay Biz Saadet Partisi olarak kurulan tuzakların, sergilenmek istenen oyunların farkındayız! Milletimizin de farkında olmasını istiyoruz. 2023 Seçimleri Tarihi Dönüm Noktasıdır

Battalgazi’nin Çehresi Başkan Güder İle Değişiyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan ile birlikte yapımı devam eden Kırkgöz Sahil Parkı Proje alanında incelemelerde bulundu.

Vali Şahin Doğanyol ve Pütürge İlçelerinde İncelemelerde Bulundu

Vali Şahin, yatırımlar hakkında bilgi almak ve incelemelerde bulunmak üzere Doğanyol ve Pütürge ilçelerini ziyaret etti.

Sadıkoğlu’ndan Seçim Mesajı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Başkan Adayı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 2 Ekim Pazar günü yapılacak seçim öncesi bir mesaj yayımladı.

Keskin, Yeniden TESK Yönetiminde

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyeliğine dördüncü kez yeniden seçildi.

Ekmek ve Yemek Fabrikası İnşaatı Tamamlandı

Ekmek Ve Yemek Fabrikası Bölgeye Hitap Edebilecek Kapasitede.

Başkan Güder’den Rektör Bentli’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Recep Bentli’yi ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Başkan Çınar, Tehlike Arz Eden Metruk Evlere Geçit Vermiyoruz

Kaymakam Uğurlu İle Belediye Başkanı Çınar, Gazi Mahallesindeki Metruk Ev Yıkımını Takip Etti.

Toplam 18524 haber.