Alpaslan, BBP Kadın Kolları Genel Başkanı Keskin'in Çalışmalarını Takdir Ediyoruz

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Dilek Keskin, Malatya İl Kadınlar Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenmiş oldukları programa katılmak üzere Malatya’mıza gelmişlerdir, Hoş gelmişler ve sefalar getirmişlerdir dedi. Başkan Ayşe Alpaslan, Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Dilek Keskin Hanımefendinin çalışmalarını beğeniyoruz ve takdir ediyoruz dedi.

Başkan Ayşe Alpaslan, Bugün Malatya’mıza Teşrif Eden Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Genel Başkanımız Çok saygıdeğer hanımefendi Dilek Keskin’in çalışmalarını yakinen takip ediyoruz ve gerçekten çok önemli çalışmalara imza atmışlardır. Bizler Vatanseverler Derneği olarak kendilerine çalışmalarında başarılar diliyoruz dedi.

Büyük Birlik Partisi Malatya Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenledikleri programına ekibimizle birlikte katıldık. Düzenlemiş oldukları bu anlamlı programa büyük bir katılım olmuştur ve bu programı düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi. Ülkemizin ve yine Malatya’mızın geleceği için kim ve kimler hizmet ederse bizlerde her zaman yanlarında olacağız.

Başkan Alpaslan, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğimiz tarafından faaliyetleri ve gelecekteki yapacağımız projelerimiz hakkında bilgiler verdik ve Sayın Keskin hanımefendiyle birlikte istişarelerde bulunduk. Alpaslan, Dernek çalışmalarımızla ilgili yapılan projeler ve yine yaptıklarımız hizmetlerle ilgili bilgiler verdik dedi. Program sonrasında  bizlerde  BBP Kadın kolları genel başkanımız Dilek Keskin Hanımefendiye  Malatya’mızın  Altın Kayısısını takdim ederek çalışmalarında başarılar diliyoruz…

Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Dilek Keskin, Malatya kadın kollarımız tarafından düzenlenmiş programa katılmak üzere bugün Malatya’dayız, Bizleri misafir eden Büyük Birlik Partimiz Malatya İl Başkanı ve yönetim kurulu üyelerimiz, Kadın Kollarımız ve yine İlçe başkanlarımıza ve yine Malatya’mızın çok kıymetli STK Başkanları ve Malatyalı hemşerilerimize teşekkür ediyorum dedi. Genel Başkan Dilek Keskin, Malatya kadın kollarımızın düzenlemiş oldukları program gerçekten dolu dolu geçmiştir ve yine bugün bayan kardeşlerimizle birlikte bir araya geldik ve güzel bir program olmuştur. Tüm katılımcılara şahsım ve Partim adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Dilek Keskin, program boyu bizlerle birlikte olan Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkan Ayşe Alpaslan Kardeşimize teşekkür ediyorum. Bizler hep birlikte daha güzel işler yapıyoruz ve bizler birlik içinde olduğumuzda daha güçlü oluyoruz dedi. Genel Başkan Dilek Keskin, Vatanseverler derneğinin çok güzel çalışmalar yaptıklarını öğrendik ve güzel projelerinin olduğunu ve bizlerde her zaman yanlarında olduğumuzu burada belirtmek isterim dedi. Keskin, Vatanseverler Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan Kardeşimiz Malatya’nın çok kıymetli kaysısını da bizlere takdim etmişlerdir ve kendilerine teşekkür ediyorum. Dernek çalışmalarında kendilerine başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN