Başkan Uğur Bulut, Ülkemizin Geleceği İçin Birlik İçinde Olmalıyız

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, Malatya İl Ve Kadın Kolları Tarafından Düzenlenen Program İçin Malatya'ya Geldik Ve Malatya'mızda Bazı Ziyaretlerde Bulunacağız Dedi. 

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

BBP Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, Malatya İl Başkanımız Abdulvahap Karaman, MDK Üyemiz Ercan Altunkaya, Alperen Ocakları Malatya İl Başkanımız Yalçın Arıcak, İl teşkilat mensuplarımız ile birlikte HİMYAÇ-DER Genel Başkanı Ayşe Ece Budan'ın Eşi ve yine Eski Ziraat Odası Başkanı Malatya'nın kanaat önderlerinden Diş Hekimi Kıymetli Enver Buda’nın cenaze namazına iştirak ettik ve merhum Enver Budan’a Allahtan rahmet ve tüm ailesine başsağlığı diliyorum dedi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, Malatya İl Kadın kollarımız tarafından Malatya’da düzenlenen programa katılmak üzere Kadın kollarımız genel başkanı Dilek Keskin ile Malatya’ya gelerek bazı ziyaretlerde bulunduk.

2023 Yılında yapılacak seçimlerde Partimiz kendi amblemiyle seçimlere girecektir. Partimiz sadece Cumhur ittifakıdır ve genel seçimlerde ittifak değiliz ve parti olarak seçimlere gireceğiz. Önümüzde ki günlerde partimizin 2023 yılında yapılacak seçimlerle ilgili çalışmaları olacaktır dedi.

Vatandaşlarımızın partimize büyük bir desteğinin olduğunu her yerde görüyoruz ve mutlu oluyoruz dedi. Bizler Büyük Birlik Partisi olarak Ülkemizin geleceği için gece gündüz demeden çalışacağız ve hizmet edeceğiz dedi. Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, Malatya İl Başkanlığımız ve Kadın kollarımız tarafından düzenlenen programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve Allah yardımcıları olsun dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN