MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Malatya Oryantiring Yarışması Yapıldı

Cumhuriyetimizin 100. Yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Oryantiring Yarışması 21 Ekim Tarihlerin de Orduzu Pınarbaşı’nda yapıldı.

Genel Müdürü Mehmet Mert'in Çalışmaları Takdir Ediliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Mehmet Mert ve A Takımı sayesinde Malatya genelindeki tüm ihtiyaçlara cevap veren çalışmalarla takdir topluyor.

Büyükşehir'den Beton Santrali İçin Geri Sayım

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beton fiyatlarındaki fahiş fiyat artışlarını dizginleyecek ve piyasadaki beton fiyatlarını regüle edecek olan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Esenlik ve MESTON’aait beton santrallerinin 10 gün sonra üretime başlayacağını söyledi. 

Cumhuriyetin 100. Yılına Büyükşehir'den Resim Çalıştayı

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı kutlamaları çerçevesinde Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Resim Çalıştayı devam ediyor. 

Başkan Dağ, Gündem Gazetesinin 7. Yılını Kutluyorum 

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatya Gündem Özel Gazetesi 6. Yıldan bu güne kadar yaptıkları başarılı çalışmalarını tebrik ediyorum dedi.

Başkan Gürkan'a Teşekkür 

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yaptığı konuşmada. Geniş hizmet yelpazemiz çerçevesinde toplumun tüm kesimlerine yönelik çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sezonun açılması ile birlikte yol çalışmalarımıza ağırlık verdik. Özellikle kırsal kesimde yol çalışmalarımızı yoğunlaştırdık.

Özalp ve Yağlıcı Ailesinin Mutlu  Günü 

Malatya’nın önemli Eşraflarından Figen Erhan Yağlıcı Ailesinin değerli oğlu Koray ile Özlem – Ali Özalp Ailesinin Biricik kızları Kardelen Özalp ( Yağlıcı ) ile muhteşem bir düğün töreniyle evlilik müessesesine ilk adımı atarak evlendiler.

Toplam 18511 haber.