MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Gürkan, Çalışmaları Yerinde İnceledi 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen ile Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve beraberindeki heyet inşa çalışmalarının devam ettiği Malatya Çarşısının bulunduğu alanda incelemelerde bulundular. 

Çiftçilerimizin Hakları Gasp Edilmiştir

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız yazılı bir açıklama yaparak emekli çiftçilerimizin 5 bin TL yardım ödemesinde yaşadığı mağduriyetleri   değerlendirdi. 

Malatya Girişim Gurubu Halka Açılıyor

Malatya Girişim Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Başdemir, Malatya Park’ın aylık ziyaretçi sayısının bir milyon olduğunu belirterek yakın zamanda borsa da halka açılacaklarını söyledi.

Başkan Güder'den Ara Tatilde Çocuklara Tiyatro Hediyesi

Çocukların ara tatilde keyifli zaman geçirmesi ve tatilin tadını doyasıya yaşaması için Eti Çocuk Tiyatrosu, Battalgazi Belediyesi tarafından çocuklarla buluşturulacak. “Mutluluk Denince Akla” adlı özgün oyun Battalgazi Belediyesi Konferans salonunda sergilenecek.

Filistin Halkına Destek Kermesine Yoğun İlgi

BBP İl Başkanlığı ve Alperen Ocaklarından Filistin Halkına Destek Kermesi Düzenlendi. Yapılan kermese büyük bir  ilgi vardı.

Malatya'nın Başarılı Müdürü Galip Sökmen, Antalya'ya Atandı

       Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden Malatya İl Müdürlüğüne atanan ve Başarılı çalışmalarıyla kısa sürede takdir kazanan Galip Sökmen Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak atandı.

Başkan Dağ, ER TV’ye Yapılan Bu Çirkin Saldırıyı Şiddetle Kınıyorum

 Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, ER TV’ye yapılan bu alçakça saldırıyı şiddetle kınıyorum dedi.

Toplam 18511 haber.