CHP'li Karakuş'a Sevgi Seli

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

‘Destek sizden Hizmet Bizden ‘
2024 Yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş seçim çalışmalarına hız verdi. Tekno kent Konteynerde vatandaşlarla buluştu, sorun ve sıkıntılarını dinledi.

“Battalgazi İlçemiz için projelerimiz hazır, biz hazır destek sizden,Hizmet bizden diyen CHP Battalgazi Belediye Başkanı Adayı Ali Karakuş seçim çalışmaları kapsamında, Battalgazi ilçesine bağlı tekno kent konteyner da kalan vatandaşlarıyla buluştu, sorun ve sıkıntılarını dinledi.

”CHP ‘Li Karakuş Battalgazi ilçemiz için projelerimiz hazır. 6 Şubat depremini hep birlikte yaşadık, AKP oy vermezseniz hizmet gelmez diyorlar, inanmayın . Siyasiler  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamı var diyorlar, belediye Başkan adayı olarak projeleriniz var mı,hizmet için ne yapacaksınız diye sorun. CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Karakuş olarak ilçemiz için projelerimiz hazır biz hazır destek sizden Hizmet bizden.

 Hemşehrilerimize buradan söz veriyorum, Göreve geldiğimiz taktirde biz bazı kesimlerin değil herkesin ve herkesimin Belediye Başkanı olacağız. Oy veren vermeyen diye ayrı tutmayacağız hizmeti milletimize yapacağız şeklinde konuştu.

Konteynerda  kalan vatandaşlar ise 2024 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş’a başarılar dileyip destek vereceklerini ifade ettiler.

Karakuş daha sonra Battalgazi’de hasta ziyaretleri gerçekleştirdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN