CHP Heyetinden Matek-Der'e Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş ve beraberindeki heyet  Malatya Tekstilciler ve Konfeksiyon Derneği Başkanı Mehmet Tüm’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız ve Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş MATEK-DER Başkanı Mehmet Tüm ve yönetimini ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Sıkıntılar hakkında da bilgiler alan CHP heyeti, Teksktil fabrikalarında incelemelerde bulunarak emekçi kadın işçilerin günlerini kutladı.
CHP Battalgazi Belediye Başkanı Ali Karakuş, “ Bugün Malatya Tekstilciler ve Konfeksiyon Derneği ( MATEK-DER) Başkanı Mehmet Tüm ve yönetimine ziyaret gerçekleştiriyoruz. Misafirperveliklerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz.MATEK-DER’in çalışmalarını yakinen takip ediyoruz.Başarılı ve bir o kadar da Malatya ekonomisine katkı sağlayan kıymetli ve başarılı üyeleri ve yönetime mevcut bir stk’mız. Bizim bu topraklara hizmet borcumuz var. Hep birlikte Battalgazi ilçemizi daha yaşanabilir, modern, temiz çevre, sosyal donatılar, Değişim ve dönüşümlerle geleceğe hazırlamak durumundayız. Çalışarak istişare ederek hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz.
Eserler ortaya çıkınca hemşerilerimizin de memnuniyeti her geçen gün artıyor. Bu da bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Bizler göreve geldiğimizde istişare yolunu benimseyip Battalgazi’yi el birliği ile yöneteceğiz. STK’lar toplumun olmazsa olmazlarıdır.Önümüzde kısa bir zaman içerisinde bir seçim bitmiş olacak. Bu seçimde değişim istiyorsak, CHP Kadrolarına güveniyorsak sizlerden destek bekliyorum.” İfadelerini kullandı.
CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız ve Ali Karakuş daha sonra bazı tekstil fabrikalarında incelemelerde bulunarak, işçilerin sıkıntılarını bire bir dinledi ve fabrikalar hakkında bilgi aldılar.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN