CHP Arguvan Güllü Tuncer'i Unutmadı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye genelinde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle 81 ilde ortak basın açıklaması düzenledi.
CHP Arguvan Kadın Kolları Başkanı Songül Yıldırım ve yönetimi basın açıklamasında kadına şiddete, kadınların zor şartlar altında iş hayatında mücadele ettiklerine ve kadın-erkek eşitliğine dikkat çekti.

Geniş katılımla gerçekleşen basın açıklamasında konuşan CHP Arguvan Belediye Başkan Adayı Ersoy Eren ise, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlama günü değildir. Her gün yüzlerce kadın şiddet görüyor, her yıl binlerce kadın hayatını kaybediyor. Analarımız, bacılarımız, eşlerimiz, kadınlarımız bir gün değil her gün kıymet görmeli” diyerek basın açıklamasına katılan tüm kadınlara karanfil dağıttı. Belediye Başkan Adayı Ersoy Eren daha sonra ilçe kadın kolları yönetimi ile birlikte kadın esnafları ziyaret etti. 

Eren ve CHP’li kadınlar son olarak önceki dönem İl Kadın Kolları Başkanlığı yapan ve depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Güllü Tuncer’in Kızık Mahallesi’nde bulunan mezarını ziyaret etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN