Kerem Gülşen, Çanakkale Open Karate Şampiyonu Oldu

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

MALATYA ÇADIR  KENT’TE ÇALIŞTI  ULUSLARARASI ÇANAKKALE OPEN KARATE ŞAMPİYONU İLİMİZ SPORCUSU  KEREMGÜLŞEN OLDU.

Türkiye Karate Federasyonu Faaliyet Takvimi’nde yer alan 06-09 TEMMUZ Tarihleri arasında yapılan Uluslararası Çanakkale Open Karate Şampiyonası'nda 13 yaş -40 Kilogram Müsabakaları’nda İlimizi temsilen tek katılan  KeremGÜLŞEN  İlimize altın madalya kazandırdı.

6 Şubat Depremi'nden sonra çalıştığı Spor Kulübü ağır hasarlı olan Kerem GÜLŞEN antrenör babasının çalıştırmış olduğu  Çadır Kent'te antrenmanlarına devam edip zorlu şartlara rağmen yılmadan çalışarak İlimize altın madalya kazandırdı. 

Türkiye Karate Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Mustafa Çelik Basın Açıklamasında; ‘’Malatyalı sporcumuz olan Kerem GÜLŞEN ile her zaman gurur duyduk. Bugünde bizlere bu sevici ve mutluluğu yaşatan Kerem GÜLŞEN'E Malatya Adına çok teşekkür ediyor, bundan sonra ki spor hayatında başarılar diliyorum. Uluslararası Çanakkale OpenKarate Şampiyonluğumuz tekrardan Malatyamızahayırlı ve uğurlu olsun.’’ Dedi                                                                                                       

Şampiyon  Sporcunun babası Milli Hakem ve antrenör Muhammet Kemal GÜLŞEN açıklamasında;"6 Şubat'ta meydana gelen deprem nedeniyle çalışmış olduğumuz Çelik Spor Kulübümaalesef ağır hasar gördü. T.C. Yeşilyurt Kaymakamlığı Yeşilyurt Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Halk Eğitim tarafından  Çadır Kent'te açılan Karate Kursu'nda oğlum Kerem GÜLŞEN benimle birlikte antrenmanlarına  devam etti. Antrenmanlarımızı açık havada sıcak,soğuk demeden  devam ettik.Allah'a çok şükür emeklerimizin karşılığını Uluslararası  Çanakkale Open Karate Şampiyonası'nda   aldık."Dedi. 

Uluslararası Çanakkale Open Karate Şampiyonu Malatyalı sporcumuz Kerem GÜLŞEN konuşmasında;"Her zaman olduğu gibi bugündeİlimize Kendi yaş grubunda ablam Melike GÜLŞEN'DEN  sonra ilk erkek sporcu olarak Uluslararası 1.'lik madalyası getirmenin onuru ve gururunu yaşıyorum.

Her zorluğun üstesinden geleceğime ve İlimize derece   getireceğime inanarak ve azimle yılmadan çalışarak  bugün İlimize Uluslararası Çanakkale Open Karate Şampiyonu olarak 1.'lik getirmenin onuru ve gururunu yaşıyorum. Benim üzerimde emeği olan Hanshi İsmet TURNA, Sensei Haluk ÖNER, Ali Haydar YILDIRIM,İsmail GÜNAY, Mustafa ÇELİK, Serdar GÖKÇE ,Erol ERTAŞ,Caner AYGÖREN  hocalarımıza, babam ve aynı zamanda  antrenörüm olan Muhammet Kemal GÜLŞEN'E  ve Çelik Spor Kulübü Ailesi'ne emeklerinden ötürü çok teşekkür ederim

06-09 Temmuz 2023 Tarihleri arasında Çanakkale İli’nde düzenlenen Uluslararası Open Karate Şampiyonası'nı düzenleyen Türkiye Millî Takım antrenörümüz Sensei Süleyman ORHAN ve emeği geçen  Türk Karate Ailesi’ne hizmetlerinden ötürü çok teşekkür ederim.Babam ve aynı zamanda antrenörüm olan Muhammet Kemal GÜLŞEN'İN   benim Uluslararası Turnuva'da derece ile İlimize dönüp Karate Sporu'na umut olacağımı söylemesi ile birlikte kısa sürede tekrar toparlanıp zor şartlarda Çadır Kent'te antrenmanlarımıza devam ettik. Bu altın madalyamı depremzede İllere ve Malatyamızahediye ediyorum. "Dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN