Büyük Birlik Partisi  Kadın Kolları'ndan Başkan Gürkan'a Ziyaret

BBP Malatya Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu ve Kadın Kolları Yürütme Kurulu üyeleri, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret ederek, saha çalışmamaları ve hizmetlerin uygulaması aşamasında istişarelerde bulundular.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.

Malatya'nın sorun, talep ve çözüm önerilerine ilişkin görüş alışverişinde bulundular. Başkan Aysun Avcu, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin başkanımızın çalışmalarından dolayı çok memnunuz. İnşallah daha iyi hizmetler yapar ve bizlerde gördükçe memnun oluruz. Başkanımıza yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz ifadelerini kullanan Başkan Aysun Avcu, “Kadın kolları olarak saha çalışmalarımıza devam ediyoruz. Saha çalışmalarımızda hizmetlerin uygulanması aşamasında ve yapılan bu hizmetleri yerinde görmek amacıyla birçok program ele aldık. Bu programlar çerçevesinde birlik ve beraberlik içerisinde Malatya’mıza kazandırılan tüm hizmetlerde kadın kolları olarak yanınızda olacağımızı belirtmek istiyorum. Çalışmalarımıza el birliği ile devam edeceğiz” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise; Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN