Başkan Sürücü, Emeklilerimiz Eflasyon Karşısında Mağdur Olmuştur

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Hak Bir Çalışan Ve Emekliler Derneği Malatya İl Başkanı Ahmet Sürücü, emeklilerin enflasyon karşısında mağdur olduğuna vurgu yaparak, emeklilere seslendi; “16 milyon  emeklilerimiz   ülkemizdeki seçmen sayısının yüzde  25 den daha fazladır. sen gücünün farkında değilsin. 

Sahip olduğun demokratik  güç birlikte olduğun taktirde  işe yarar. Birlik olup ,birlikte hareket edersen  bugün sana layık görülen  maaşın  üç katını alabilirsin.” Dedi

Hak Bir Çalışan Ve Emekliler Derneği Malatya İl Başkanı Ahmet Sürücü, konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

SEN İKİNCİ SINIF VATANDAŞ DEĞİLSİN
“Kıymetli Emekli Kardeşlerimiz sen ikinci sınıf vatandaş değilsin,  bu ülkenin banisisin. Ülkemizde  var  olan her eserde senin emeğin var. emeğinin karşılığını alman için birlik olman lazım. 16 milyon  emeklilerimiz   ülkemizdeki seçmen sayısının yüzde  25 den daha fazladır. sen gücünün farkında değilsin. sahip olduğun demokratik  güç birlikte olduğun taktirde  işe yarar. birlik olup ,birlikte hareket edersen  bugün sana layık görülen  maaşın  üç katını alabilirsin. geçmiş yıllarda  emeklilerimizin aldığı maaş  tutarının asgari ücretin iki katına yakın  olduğunu  biliyoruz. Hak Bir Çalışan Ve Emekliler Derneğinin mücadelesinde  senin de payın olsun. derneğimize hemen üye ol.  haklarımız  için birlikte mücadele edelim.   2024 yılı  cumhurbaşkanımız tarafından  emekli  yılı olarak ilan edilmiştir.  emekli  yılında emeklilerimizin haklarının   ne olduğunun bilinmesi  ve tanımının yapılması   gerekir.  inşaallah en kısa zamanda yaşlı ve emekli  hakları kurultayını toplayarak emeklilerimizin haklarını  ve problemlerini   konuşacağız.

EMEKLİ KARDEŞİM  HAK BİR’Lİ OL
Emekli Kardeşim  Hak Bir’li Ol. Hakkını Al.5510 sayılı kanunda Çalışanlar ödedikleri pirim karşılıgında , belirlenen süre sonrasında magdur edilmeyecekleri şekilde maaşa bağlanırlar "Diyor" şu an ki emekliler enflasyon karşısında  magdur durumdadır.Eger hükümet politikası emekliliğe özenilmemesi için  hakları ihlal ediliyor sa. emeklilerin  bunu bilmesi doğal Haklarıdır. Tüm çalışan ve emeklilerimize selamlar saygılar sevgiler sunuyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Mikail Güven | 29 Ocak 2024 12:52

    Başkanım teşekkür ediyorum. Milletimizin hissiyatini dile getirmişsiniz yüreğinize sağlık. Selam ve dua ile ...

BUNLARA DA BAKIN