Başkan Sülük, Elazığ Depremini Fırsata Çevirip Yeni Bir Pütürge Kurduk

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Elazığ depremini fırsata çevirip baştan sona yeni bir ilçe oluşturdu. Pütürge şu an Malatya'nın en gözde ilçeleri arasında ilk sırada yer almaya başladı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Elazığ depremini fırsata çevirip baştan sona yeni bir ilçe oluşturdu. Pütürge şu an Malatya’nın en gözde ilçeleri arasında ilk sırada yer almaya başladı.

2020 Elazığ Sivrice depreminde ağır hasar alan Pütürge ilçesi Belediye Başkanı Mikail Sülük’ün hazırladığı konut projeleriyle depremi fırsata çeviren ilçe olarak tarihe adını yazdırdı.

Pütürge genelinde hasar alan konutları ve resmi binaları yıkarak yeni binalarla Pütürge ilçesini bir tatil beldesine çeviren Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, yenileme projelerinin devam ettiğini belirterek şu açıklamada bulundu:

BAŞKAN MİKAİL SÜLÜK “PÜTÜRGE’DE PROJELERİMİZ YENİ DÖNEMDE DE DEVAM EDECEK…:

“Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız ve Pütürge Belediyemizin iş birliği ile Pütürge’mize kazandırdığımız 514 konut, 4 Ticarethane ve 1 Caminin 1. Etabı olan 298 adet konutun inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. İlçemize ve kıymetli hemşehrilerimize hayırlı olsun.Bu projenin ilçemize kazanımında desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan Başta olmak üzere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Mehmet Özhaseki’ye, Malatya Milletvekillerimize teşekkür ediyoruz” dedi.  Seçim çalışmalarında hizmetlerini anlatan Belediye Başkanı Mikail Sülük “Pütürge ilçesinde projelerimiz yeni dönemde de devam edecek. Pütürge ilçesi olarak konut stoğumuzu depreme dirençli konutlara dönüştürmeyi başardırk. Projelerimiz devam ediyor, yeni dönemde daha da başarılı olacağız”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN