Başkan Süleyman Şahbaz Güven Tazeledi

Yeşilyurt Muhtarlar Derneği, Başkan Şahbaz'la Yola Devam Dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

 Başkan Süleyman Şahbaz Güven Tazeledi

Yeşilyurt Muhtarlar Derneği, Başkan Şahbaz’la Yola Devam Dedi

Yeşilyurt Muhtarlar Derneği 2. Olağan Genel Kurulu’nu düzenledi. Tek listeyle Genel Kurula giren eski Başkan Süleyman Şahbaz, Genel Kurul’da tekrar başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Dernek binasında yapılan Genel Kurula, Yeşilyurt Muhtarlar Derneğine üye muhtarlar, oda başkanları ve bazı STK başka ve üyeleri de katıldı. Genel Kurulda kısa bir konuşma yapan Başkan Süleyman Şahbaz, bugün ki Genel Kurula  katılan herkese teşekkür ederek, bundan sonra görev yapacakları süreçte daha fazla hizmet vermeye gayret edeceklerini dile getirdi.

Başkan Süleyman Şahbaz, Başkanlık Bizim için önemli değildir. Önemli olan burada hizmet yapmaktır.

Yönetimlerinde çok fazla bir değişik olmadığını kaydeden Başkan Şahbaz, “Yeni süreçte daha fazla heyecanla, muhtarlarımızın mahallelerine daha ne kadar fazla hizmet götürebiliriz ve ne yapabiliriz diye hep birlikte çalışacağız. Yönetimimizde çok fazla bir değişiklik olmadı. Biz de başkanlık hiç önemli değil. Yasa gereği başkanlık ve yönetimin önemi olabilir ama bizim yönetimiz ve üyelerimizin hepsi birer başkandır. Bizler Yeşilyurt Muhtarlar Derneği olarak Bir Aileyiz. Biz bir karar alacaksak istişareyle karar alırız. İnşallah bundan sonra da aynı kararları birlikte almaya devam edeceğiz. Son 3’üncü yılımızda heyecanımız biraz düşmüştü. Ama bundan sonra içimize yeni katılan arkadaşlarımız bizlere heyecan katacaklar. Bundan sonra da mahallerimize hizmet adına neler yapacağımızı kararlaştırıp, öyle hizmet yapmaya başlayacağız dedi.

YEŞİLYURT MUHTARLAR DERNEĞİNDEN ANADOLU BASIN BİRLİĞİ DERNEĞİNE ÖDÜL

 Yeşilyurt Muhtarlar Derneği, Genel Kurul sonunda dernek çalışmalarına destek veren bazı basın kuruluşlarına ve yine basın çalışanlara plaket verildi. Anadolu Basın Birliği Derneği de ilkeli ve tarafsız duruşlarından dolayı ödüle layık görüldü.

Yeşilyurt Muhtarlar Dernek Tarafından verilen ödülü  Anadolu Basın Birliği Dernek Başkanı Zeki Dağ’a Malatya İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiriciler Birliği Başkanı İhsan Akın Takdim Etti.

Yeşilyurt Muhtarlar Dernek Başkan Süleyman Şahbaz, Anadolu Basın Birliği Derneği , Derneğimizin çalışmalarında ve tanıtımında hep yanımızda olmuş , çalışmalarımızı kamuoyu ile paylaşmıştır. Bugün Bu vesileyle Bizlere gösterdikleri destekten dolayı Anadolu Basın Birliği Dernek Başkanı Sayın Zeki Dağ’a ,  yönetim kuruluna ve tüm üyelerine teşekkür ediyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Dernek Başkanı Zeki Dağ ise ödül sonrası ,  Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Tarafında Derneğimize verilen bu anlamlı plaketten dolayı Başta Dernek Başkanı  Süleyman Şahbaz ve Yönetim kuruluna teşekkür ediyor Derneğin bundan sonrada başarılı çalışmalara  imza atacağına inanıyor dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN