Başkan Polat, Ak Parti Yeşilyurt İlçe Teşkilatını Ağırladı

Polat, 'Bir Ve Beraber Olduğumuz Müddetçe Sırtımızı Kimse Yere Getiremez'

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AK Parti Yeşilyurt İlçe Teşkilatıyla bir araya geldi. Başkan Polat yaptığı konuşmada, “Bir ve beraber olduğumuz müddetçe sırtımızı kimse yere getiremeyecektir” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın ev sahipliğinde düzenlenen törene AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, İlçe Başkan Yardımcıları, AK Parti Yeşilyurt Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi, AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı Aziz Arslan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Temsilcileri katıldı.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZIN DESTEĞİ BİZE GÜÇ VERİYOR”

AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya yaptığı konuşmada, 16 Nisan Referandumu öncesinde Yeşilyurt İlçesinde sürdürdükleri çalışmalar ve ziyaretlerde kendilerine sınırsız destek veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkürlerini sundu.

Türkiye’nin artık Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle yönetileceğini dile getiren Yalçınkaya, “Referandum öncesindeki zorlu iki aylık süreci geride bıraktık. Allah’a hamdolsun istediğimiz neticeye ulaştık.16 Nisan’da Türkiye’nin yönetim sistemi değişti ve artık Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ülkemiz bütün alanlarda daha da güçlenecek ve büyüyecek. 1982 yılından beri ayak bağı olan Anayasadan kurtulduk ve ülkenin artık ihtiyaçlarına cevap veremeyen parlamenter sistem tarihe karıştı. Bu süreçte hepimiz çok fazla çalıştık, mücadele ettik. İlçe Başkanı olarak hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Belediye Başkanımızda bu süreçte yoğun bir şekilde çalışan İlçe Teşkilatımızın değerli mensuplarına teşekkür yemeği tertip etti. Başkanımıza bu nazik daveti için çok teşekkür ediyorum. Başkanımızın desteği bizlere güç veriyor” dedi.

“BİRLİKTE HAREKET EDERSEK BÜTÜN ALANLARDA GELİŞİR, BÜYÜRÜZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, birlik ve beraberlik ruhunu güçlendirerek, toplumsal huzur ve mutluluğu yakalayarak Türkiye’yi bütün alanlarda el birliği ile büyüteceklerini söyledi.

Huzurun, mutluluğun ve tebessümün olmadığı yerde başarılı sonuçların alınmasının mümkün olmadığını sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Yeşilyurt Belediyesi olarak İl ve İlçe Teşkilatımızla her zaman uyum ve huzur içinde çalışıyoruz. Biz hep birlikte Yeşilyurt’uz. Birliğimizle, beraberliğimizle güçlüyüz, Rabbim bu güzel birlikteliğimizi daim eylesin. Bir ve beraber olduğumuz müddetçe, birbirimize sahip çıktığımız müddetçe hiç kimse sırtımızı yere getiremeyecektir. Biz bir bütünüz ve beraber hareket ediyoruz. Omuz omuza verip kenetlenirsek daha güzel projelere, hizmetlere ve yatırımların altına imza atarız. Çalışmalarını gönüllük esasına dayalı olarak sürdüren İl ve İlçe Teşkilatımızın tüm kademelerinde fedakârca görev yapan kardeşlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Bu hizmetleri aşkla, sevgiyle, vatan ve bayrak sevdasıyla yapmanın ayrı bir önemi ve anlamı vardır. Yeşilyurt Belediyesi ve İlçe Teşkilatımız vatanımız için, memleketimiz için, geleceğimiz için, kentimiz ve ilçemiz için her türlü fedakârlığı ortaya koydu, bundan sonra da aynı kararlılıkla hizmet aşkımız devam edecektir” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ile AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, 16 Nisan Referandumu sürecinde yoğun bir tempoyla çalışan AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkan Yardımcılarına, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Yardımcıları ile Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür plaketlerini takdim ettiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN