Hacı Uğur Polat Haberleri

Hacı Uğur Polat Haberleri

Büyükşehir’de Hizmet Bayrağını Selahattin Gürkan Devraldı

31 Mart Yerel Seçimlerinde rekor bir oyla Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Selahattin Gürkan, eski Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’tan şehrin anahtarını teslim aldı.

Başkan Polat’tan Şehit ve Gazi Ailelerini Sevindirecek Haber

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Nikâh Sarayında Şehit ve Gazi Dernekleri ve Şehit yakınları ile bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesinden Şehit Ailelerine Anlamlı Davranış

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Nikâh Sarayında Şehit ve Gazi Dernekleri ile şehit yakınları ile bir araya geldi. 

Polat, Büyükşehir Belediyesi Olarak Eğitime Her Zaman Destek Verdik

Açılış ve temel atma törenleri için Malatya’ya gelen Milli Eğitim Bakanı (MEB) Ziya Selçuk Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Başkan Polat, Malatya’nın Geleceğine Yatırım Yapıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya’ya kazandırılan hatırım ve hizmetleri Malatya Valisi Aydın Baruş ile birlikte gezerek yapılan hizmetlerle ilgili bilgiler verdi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Başkan Polat’ı Makamında Ziyaret Etti

Malatya Kültür Ve Turizmine Katkı Sunmak Amacıyla Çalışmalar Yürütüyoruz...

Polat, Dünya Kadınlar Günü Bir Günle İfade Edilmez

Başkan Polat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Kutladı

Polat, Kandiller Birlik Ve Beraberliğimizin Arttığı Mübarek Günlerdir

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Regaip Kandili ve üç ayların başlaması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Sivil Toplum Kuruluşlarından Başkan Polat’a Ziyaret

Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Nuh Boyraz ve yönetim kurulu üyeleri, Muhasebeciler Günü nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret etti. 

Polat, MÜSİAD Şehre Kazandırdıklarıyla Büyük Sorumluluklar Almakta

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Muharrem Poyraz ve beraberindeki heyeti kabul ederek bir süre görüştü.

Baruş, Malatya’ya Güzel Hizmetler Kazandırılmış

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya’ya kazandırılan yatırım ve hizmetleri Malatya Valisi Aydın Baruş ile birlikte gezerek yapılan hizmetlerle ilgili bilgiler verdi.

Polat, Üstat Hüsamettin Yıldırım Engelli Koordinasyon Merkezini Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat Üstat Hüsamettin Yıldırım Engelli Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya gelip çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Polat, Kernek Külliyesi Kadın Kültür ve Spor Merkezine Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, beraberinde Genel Sekreter Yardımcısı Haydar Şahin ile birlikte Kernek Külliyesi Kadın Kültür ve Spor Merkezinde incelemelerde bulundu.

Başkan Polat Sendikalar Çok Önemli Görevler Üstlenmektedir

Hizmet İş Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir, beraberindeki heyetle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Büyükşehirden Gündüzbey Polis Kontrol Noktasına Yeni Kabin

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Gündüzbey Polis Kontrol Noktasında görev yapan polisleri ziyaret ederek görevlerinde kolaylıklar diledi.

Polat, Tesisimizde Günlük 65 Bin Ekmek Üretiliyor

​​​​​​​Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Megsaş Malatya Ekmek Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.’yi ziyaret ederek personellerle hasbihal etti.

Başkan Polat, Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Atatürk Ortaokulu’nda karne törenine katıldı.

Polat, “Malatya Fuarlar Kenti Oldu”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Kültür A.Ş Genel Müdürlüğü’nü ziyaret ederek personellerle hasbihal etti.

Başkan Polat: “Spor Kardeşliktir”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşma için Malatya’ya gelen Bodrumsporlu misafirlerle öğle yemeğinde bir araya geldi.

Başkan Polat: “Meston, Malatya Ekonomisine Katkı Sağlıyor”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, MESTON Genel Müdürlüğü ve fabrikasını ziyaret ederek personellerle hasbihal etti.

Başkan Polat: “Çocuklarımıza Ecdadımızı Tanıtıyoruz”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan tarihi çizgi romanları Selçuk İlkokulu öğrencilerine dağıttı.

Polat; Mesai Arkadaşlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı personelleriyle bir araya geldi.

Başkan Polat; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutladı

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 10 Ocak’ta kutlanan Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak tüm basın mensuplarının günlerini kutladı.

210 Bin M2’lik Taşınmazı Malatya’ya Kazandırdık

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, TEMSAN(Türkiye Elektromekanik Sanayi) A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Toprak ve beraberindeki heyeti makamında kabul ederek bir süre görüştü.

“Sizler Bu Ülkenin Ve Yeryüzünün Geleceğisiniz”

​​​​​​​Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, geleceğimizin teminatı olan gençlerle bir araya gelerek, hasbihal etmeye devam ediyor.

Başkan Polat Yeni Yılın İlk Saatlerinde Ziyaretlerde Bulundu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 2019 yılının ilk saatlerinde Beydağı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ile Gündüzbey Polis Kontrol noktasına ziyaretlerde bulundu.

Başkan Polat’tan Vali Baruş’a Brifing

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya Valisi Aydın Baruş’a Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları ve hizmetleri hakkında brifing verdi.

158 Kamera İle Seferlerdeki Araçlar Anlık Olarak Takip Ediyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Trambüs Bakım ve Onarım Merkezi ile Esenlik Ltd. Şti. bünyesinde faaliyet gösteren Et Entegre Tesisini ziyaret etti. 

Mehmet Akif Şiirleriyle Milletimizin Hislerine Tercüman Olmuştur

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat Mehmet Akif Ersoy’un 82’nci ölüm yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Polat: “İyi Bir İnsan Olmak İçin Çabalayın”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, geleceğin teminatı olan gençlerle bir araya gelerek, hasbihal etmeye devam ediyor.