Başkan Güder'den Berat Kandili Mesajı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Ramazan-ı Şerif’in habercisi olan Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm İslam aleminin Berat Kandili’ni kutladı.
Mübarek Berat Kandili'ne ulaşmanın huzuru ve mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını ifade eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Bu müstesna gecede, maneviyatımızın derinleştiği, dualarımızın kabul edildiği bir zaman diliminde bir araya gelmenin ve birlikte olmanın kıymetini bir kez daha idrak ediyoruz. Rabb’imizin rahmet ve mağfiretinin enginliğini hissettiğimiz bu mübarek gecede, birlik ve beraberlik içinde daha da güçlenerek, sevgi ve hoşgörüyle dolu bir toplum olmanın önemini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Berat Kandili, günahların affedildiği, duaların kabul edildiği, ibadetlerin ve manevi niyetlerin arttığı bir fırsattır. Cenab-ı Hakk’ın rahmet ve mağfiretinin bolca tecelli ettiği bu gece, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, hoşgörü ve sevgi dolu ilişkiler kurmak için önemli bir vesiledir. Bizlere bu mübarek gecenin huzurunu yaşatan Rabb’imiz, dualarımızı kabul eyleyip bizleri affetsin, yolundan ayırmasın, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk versin. Bu vesileyle, Berat Kandili'nin tüm İslam âleminin ve ülkemizin barış, huzur ve kardeşlik içinde geçmesine vesile olmasını temenni eder, tüm hemşehrilerimin Berat Kandili'ni en içten dileklerimle kutlar, dualarınızın kabul olmasını Allah’tan niyaz ederim” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN