Başkan Dağ, 'Gazetecilere Yapılan Saldırıyı Kınıyorum'

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili Zeki Dağ, Mersin ilimizde Basın mensuplarımıza yapılan çirkin saldırıyı, kimden gelirse gelsin şiddetle kınıyorum dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

 Başkan Dağ, Mersin İlimizde basına yapılan saldırıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu.

Başkan Dağ, Mersin Haberci Gazetesi’ne yapılan çirkin saldırının ardından bir siyasi parti mensuplarının oluşunun üzücü olduğunu belirterek, “Yapılan Bu Çirkin Saldırı Tüm Basınımıza Yapılmıştır ve Şiddetle Kınıyorum” dedi.

Mersin’de dün CHP’li oldukları iddia edilen bir grubun sözlü saldırısına maruz kalan, bugün de onlarca kişinin yumurtalı ve boyalı saldırısına uğrayan Mersin Haberci Gazetesi çalışanları, saldırıya maruz kaldılar.

Basın mensuplarımız zorlu koşullarda görevlerini yapıyor ve kamuoyunu aydınlatıyor. Meslektaşlarımıza yapılan bu çirkin saldırıyı asla kabul etmiyoruz dedi.

 Meslektaşlarımıza yapılan bu tür saldırıların son olmasını temenni ediyorum. Meslektaşlarımıza yapılan bu çirkin saldırıyla ilgili mutlaka gereğinin yapılmasını, gereken cezanın verilmesini istiyoruz.

Başkan Dağ, Mersin’de basın mensubu arkadaşlarımıza yapılan çirkin saldırı hangi partiden gelirse gelsin mutlaka cezasız kalmamalı.

Unutmayınız ki burası bir hukuk devletidir. Elini kolunu sallayarak basın çalışanlarına saldıracaksınız ve yine olmamış gibide yerlere attıkları bazı gıda maddelerini basın mensuplu arkadaşlarımıza atıp hakaretler yaparak tehditler yağdırmışlardır.

 Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Mersin İlimizde basına yapılan bu çirkin saldırıyı kınadığını  ve bu yapılan saldırıya maruz kalan basın meslektaşlarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN