Başkan Dağ'dan 15 Temmuz Demokrasi Günü Mesajı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Zeki Dağ'ın mesajı şöyle.

 Başkan Zeki Dağ, Türkiye'nin milli iradesini ve demokrasisini hedef alan FETÖ terör örgütünün hain darbe girişiminin üzerinde tam 7 yıl geçtiğini belirterek, o kara gecede Türk milletinin tek vücut olarak darbeci zihniyetin karşısında dimdik durduğunu ve ülkeyi sekteye uğratmak isteyenlere geçit vermediğini söyledi.

Başkan Dağ ,Tarih boyu saldırılara maruz kalan aziz milletimizin en zor koşullarda dahi düşmana karşı destansı zafer kazanmıştır.

“15 Temmuz’da ülkemizin istiklaline ve istikbaline yapılan bu hain darbe girişiminin 7. yıldönümündeyiz. Ülkemizin istiklaline ve istikbaline yapılan bu alçakça saldırıyı unutmadık ve unutmayacağız.

 15 Temmuz gecesi milli birliğimize demokrasimize ve hürriyetimize yönelik FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen melun darbe girişimi aziz milletimizin ve güvenlik güçlerimizin sarsılmaz inancı ve destansı direnişiyle tarihin karanlık sayfalarına gömülmüştür.

 İradesine vatanına ve milletine sahip çıkarak sokaklara ve meydanlara akın eden halkımız namlusu kendisine yöneltilen silahlara korkusuzca göğsünü siper ederek şanlı tarihine unutulmaz bir destan daha kazandırmıştır.

 Ülkemizi karanlığa sürükleyecek hain elleri tek tek kırarak 15 Temmuz’un zifiri karanlığını Türkiye Cumhuriyeti’nin aydınlık yarınlara çeviren necip milletimiz bu kararlı duruşuyla tüm dünyaya demokrasiye olan sadakatini ve bağlılığını bir kez daha göstermiştir.

 15 Temmuz gecesi sergilenen bu vakur ve dik duruş eski karanlık darbe günlerinin de artık çok gerilerde kaldığını açıkça ortaya koymuştur.

15 Temmuz gibi ağır bir badireyi bertaraf eden, son yıllarda pandemi, deprem gibi türlü imtihandan geçen aziz milletimiz bugünün zorluklarını da el birliğiyle atlatacaktır.

Cumhuriyetimizin 100. yılına ulaşmanın gururuyla demokrasimize, değerlerimize sahip çıkarak, Cumhuriyetimizin ikinci asrında daha gelişmiş ve müreffeh bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz. 

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Vatanımıza ve demokrasimize karşı yapılan hain kalkışmaya direnen, bu uğurda canlarını feda ederek ülkemizin kaderini değiştiren 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum dedi.

Zeki DAĞ
Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN