Başkan Çınar'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlama Mesajı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

“Basın Mensuplarımızın Özverili Çalışmalarını Takdirle Karşılıyoruz”
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında; “Yazılı ve görsel medya, toplumsal bilinci artırmak ve güçlendirmek, kamu yararını her zaman ön planda tutmak ve farklı seslerin topluma duyurulması açısından olmazsa olmazlarımızdan birisidir.” dedi.
Yayımladığı kutlama mesajında; doğru, tarafsız ve objektif yayınlarıyla halkın haber alma hakkını kullanmasına hizmet eden basın camiasının, gayretli ve özverili çalışmalarını takdirle karşıladığının altını çizen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Toplumu bilgilendirmek maksadıyla, mesai mefhumu olmadan her şart altında görevini yapmaya çalışan gazeteci arkadaşlarımızın özverileri bütün takdirlerin üzerindedir. Yazılı, görsel ve işitsel medyada görev alan basın mensuplarımız vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak milletimizin vicdanının sesi olmaktadırlar.
 Yaşadığı kentlerin sorunlarını kamuoyuna aktaran, etkin çözüm önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan gazetecilerimizin yorum ve görüşleri ülkemizin gelişmesi açısından son derece önemlidir. Bu vesileyle yerel ve ulusal medya kuruluşlarında görev yapan bütün basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en kalbi duygularımla tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. ” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN