Başkan Arıcak, Başkan Çınar'ın Çalışmalarını Takdir Ediyoruz

Malatya Alperen Ocakları Başkanı Yalçın Arıcak, Bizler Bugün Alperen Gençlerimizle Birlikte Yeşilyurt Belediye Başkanı Sayın Mehmet Çınar Beyi Makamında Ziyaret Etik. Başkan Yalçın Arıcak, Başkan Çınar Beyin Çalışmalarını Takdir Ediyoruz Dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Alperen Ocakları Başkanı Yalçın Arıcak, Yeşilyurt Belediye Başkanımızın Çalışmalarını her zaman olduğu gibi bugünde takdir ediyoruz ve destekliyoruz dedi. Yeşilyurt Belediyesinin çalışmalarını yakinen takip ediyoruz. Gerçekten Başkanımız Sayın Mehmet Çınar Bey göreve geldiğinden bugüne kadar Yeşilyurt İlçesine çok önemli projeleri ve hizmetleri olmuştur ve bu tür projelerinin olduğunu biliyoruz.

Başkan Yalçın Arıcak, Başkan Çınar çalışıyor Yeşilyurt’umuz güzelleşiyor. Yeter ki bizler çalışalım mutlaka hizmet yapılan yerler kendini gösteriyor. Sayın Başkan Çınar Bey her zaman gençlerimizin yanında olmuştur. Tüm gençlerimize ve yine öğrencilerimize sahip çıkmaktadır. Malatya Alperen Ocakları Başkanı Yalçın Arıcak, Bizler Malatya Alperen Ocakları olarak Sayın Başkanımız Mehmet Çınar Başkanımızı ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik.

Malatya Alperen Ocakları Başkanı Yalçın Arıcak, Bu ziyaretimizde bizleri misafir eden Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar Başkanımıza şahsım ve tüm arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Bizleri ziyarete gelen Malatya Alperen Ocakları Başkanı ve tüm arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi. Başkan Çınar, Bizler gençlerimize önem veriyoruz, Gençlerimiz bizim geleceklerimizdir, mutlaka sahip çıkmalıyız.

Başkan Çınar, Bizler gençlerimize sahip çıkarsak, bu gençlerimizde daha başarılı olurlar dedi. Gençlerimiz özelikle okumalıdır. Gençlere ihtiyacımız vardır. Bizler gençlerimize her zaman sahip çıkıyoruz ve çıkmalıyız, onların ihtiyaçlarına uygun etkinlikler düzenlemek, milli manevi değerlerimize yönelik yetiştirmek için fikir alışverişinde bulunmalıyız.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt İlçesine yaptıkları projeler ve yine hizmetlerini anlatarak, Yeşilyurt’umuzu daha yaşam haline getirmek için gece gündüz demeden ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Bizler vatandaşlarımıza hizmet etmek için geldik ve elimizden geldiği kadar bu hizmetlerimize devam edeceğiz. Başkan Çınar, Malatya Alperen Ocakları Başkanı Yalçın Arıcak ve tüm ekibini tebrik ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN