Başkan Adayı Sedat Alataş, Esnafımızın Yanındayız

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim Çalışmalarına devam ediyor. Başkan Adayı Sedat Alataş, Bizler Yeşilyurt İlçemizi Yeniden Ayağa Kaldırmak İçin Hep Birlikte Çalışacağız Dedi. Esnafımızı geziyoruz ve esnafımız çok zor bir süreçten geçiyor. Esnafımız dertli ve hiçbir yetkili bizleri sormuyor diyerek dertlerini anlatıyorlar.

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim çalışmalarına ara vermeden konteynerlerde bulunan eslafları ziyaret ederek sıkıntılarıyla ilgili görüşmeler yapıyor. Başkan Adayı Sedat Alataş, 6 Şubat depremleri Malatya’mıza büyük hasar vermiş ve esnafımıza sahip çıkan bile olmamış. Her gittiğimiz yerde esnafımız çok zor durumda. Sadece konteyner vermeyle bu esnafımız rahata kavuşmuş değildir. Bazı esnaflarımızın konteyner yerlerinin uygun olmadığı söyleniyor. Başkan Alataş, Tabi ki konteynerler esnafımıza verilir ve ama ne hikmetse esnafımızın sorunlarıyla ilgilenen yok ve esnafımızın bundan dolayı yetkililere kızgın olduğunu görüyoruz ve buda bizleri derinden üzüyor.

 Allah nasip ederse bizler göreve geldiğimizde, Yeşilyurt İlçemizi yeniden ayağa kaldırmak için çalışmalarımızın devam edeceğini belirtmek isterim. Esnafımıza sahip çıkacağız ve vatandaşlarımıza sahip çıkacağız ve hizmet edeceğiz. Bizler buraya yatmaya gelmiyoruz. Bizler buraya hizmet için geliyoruz. Bizler Yeşilyurt İlçemizi yeniden ayağa kaldırmak için geliyoruz. Bizler esnaf olduğumuz için esnafımızın sorunlarını en iyi bilenlerdeniz. Bizler esnafımıza sahip çıktığımızda, Esnafımızda kendi vatandaşlarına sahip çıkacak ve kolaylıklar sağlayacaktır. Eğer bizler esnafımıza sahip çıkmazsak Malatya’da esnaf bulamayız. Yeşilyurt İlçemiz ve yine Malatya’mız için birlik ve beraberlik içinde olmalıyız.

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim çalışmalarımıza her gittiğimiz ziyaretlerde vatandaşlarımız bizlere büyük bir destek verdiklerini görüyoruz ve buda bizleri mutlu ediyor. Allah hepsinden razı olsun. Özellikle esnafımızdan büyük destek görüyoruz. Esnafımız zor bir süreçten geçiyor Allah yardımcıları olsun inşallah. Bizler seçim süresince hep esnafımızı ziyaret ettik ve ziyaret etmeye devam ediyoruz. Gerçekten esnafımız zor durumda olduğunu görüyoruz. İnşallah bizler göreve geldiğimizde hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz ve sahip çıkacağız dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN