Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri Malatya OryantiringYarışması İlimizde Kutlandı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri Her Yıl 23-30 Eylül Tarihleri Arasında ‘Aktif ol’
(“Be Active”)Sloganı İle Avrupa Çapında Kutlanıyor.  Türkiye'de  Malatya İlimiz'de de 24 Eylül 2023 Tarihinde Malatya Bostanbaşı Rönesans Konteynır Kent’te kutlandı.

 

Konu ile basın açıklaması yapan Türkiye OryantiringFederasyonu Malatya İl Temsilcisi Muhammet Kemal GÜLŞEN konuşmasında:''  23-30 Eylül tarihleri arasında Türkiye’de yaş ve cinsiyet gözetmeksizin 81 ilimizde eş zamanlı olarak düzenlenen Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri kapsamında bugün  ilimizde de büyük bir heyecanla kutlama yarışması yaptık. Malumunuz 6 Şubat depreminden sonra bizler sahalarda hep beraber inşallah yaraları sarıp tekrar yeniden ayağa kalmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Malatya olarak da OryantiringBranşı'nda gençlerimizin gelişmesi ve ilerlemesi için bir çokyarışma faaliyetlerine  katılım sağlıyoruz. Her şey Güzelim ilimiz olan Malatya'mız için. Bizlere destek veren ve bugün buraya gelip bizleri onure eden Malatya Gençlik Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürlerimize ve Malatya Yeşilyurt halk Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlerimize  desteklerinden ötürü çok teşekkür ederiz.

Müsabakalarımıza ve depremzede sporcularımıza en büyük destekçisi olan Malatya Bostanbaşı Rönesans Konteynır Kent Kaymakamımız Sayın Oğuz YİĞİT’E desteklerinden ötürü çok teşekkür ederiz. Göreve geldiği günden belli sayınKaymakamımıza durmaksızın spora ve sporcularımıza her türlü desteği sağlamaktadır.  

Müsabaka sonrası yarışmaya katılım sağlayan sporculara madalayaları takdim edilirken, Malatya Kernek Anadolu Lisesi,  Malatya Anadolu Lisesi ve Barguzu Ortaokullarına kupaları takdim edildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN