Alperenler Ocaklarının Bu Haftaki Konuğu Başkan Günata Oldu

Malatya Alperenler Ocağı Tarafından Yapılan Seminerler Devam Ediyor. Alperen Ocaklarının Bu Haftaki Konuğu Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata Oldu.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Alperenler Ocağı Tarafından Yapılan Seminerler Devam Ediyor. Alperen Ocaklarının Bu Haftaki Konuğu Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata Oldu.

Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata, Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Bizler gençlerimize sahip çıkacağız ve çıkmalıyız. Gençlerimiz mutlaka doğru yolda ayrılmamalıdırlar. Günata, Yeter ki sizler doğru yolda gitmelisiniz ve Ülkemizin geleceği için birlik ve beraberlik için olmalısınız. Bizler birlik içinde olduğumuzda asla sırtımızı hiçbir güç yere getirmez zaten getiremezler.

Başkan Günata, Türk İslam Medeniyeti, aile ve gençlik, Türk İslam gençliği, dava bizim için çok önemlidir. Gençlerimiz doğru yoldan mutlaka ayrılmamalıdır.  Hani diyoruz ki gençlerimiz bizim için çok önemlidir. Gençlerimiz asla Türk İslam Medeniyeti,  aile ve gençlik, Türk İslam gençliği, davasında ayrılmamalıdır ve iyi okumalıdırlar. Yeter ki doğru yolda ayrılmayınız ve sizler bizim geleceğimizsiniz.

Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata, Malatya Alperen ocakları tarafından her hafta düzenlenen seminerlerde birlik ve beraberlik mesajları verdi ve gençlere seslendi. Başkan Günata, Gençlerimiz mutlaka Türk İslam Medeniyeti, aile ve gençlik davasını iyi okumalıdır ve öğrenmelidir. Bizler bugün Malatya Alperen Ocakları gençlerimizle birlikte olduk, güzel bir seminer olmuştur, Ocak Başkanı Yalçın Arıcak, Kardeşimize ve tüm katılımcı kardeşlerimize teşekkür ediyorum dedi.

Malatya Alperen Ocakları Başkanı Yalçın Arıcak, Her hafta Ocağımızda düzenlendiğimiz seminer konuğumuz çok kıymetli büyüğümüz, Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata olmuştur. Şahsım, yönetim kurulu arkadaşlarım ve yine gençlerimiz adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Yalçın Arıcak, Bizleri her zaman yalnız bırakmayan Sayın Nadir Günata Başkanımıza teşekkür ediyorum. Sayın Günata, Bu haftaki konuğumuz olmuştur ve gençlerimize verdikleri seminerde, çok olumlu olmuştur. Gençlerimizin bilgi sahibi olması için ve yine Türk İslam Medeniyeti, aile ve gençlik davasını öğrenmek için konferans vermişlerdir. Gençlerimiz yapılan bu seminerde bilgi sahibi olmuşlardır.

Malatya Alperen Ocakları Başkanı Yalçın Arıcak, Bu hafta yaptığımız seminerde bizleri yalnız bırakmayan ve her zaman yanımızda olan Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata Başkanımıza çok teşekkür ediyorum dedi. Başkan Arıcak, Seminerlerimiz her hafta devam etmektedir ve her hafta bir konuğumuzu ve çok kıymetli büyüklerimiz ve yine STK Başkanlarımızla devam etmektedir. Başkan Yalçın Arıcak, Bizleri yalnız bırakmayan Sayın Nadir Günata Başkanıma teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN