Alperen Ocakları Genel Başkanı Bağcı Ziyaretlere Devam Ediyor

Gözümüz ufukta, Kulağımız seste, Haydi Koç yiğitler, Tuğları Kaldırın, Sefer Var.. Yola revan olup çıkıyoruz. bu ziyaretin başlangıcını.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Gözümüz ufukta, Kulağımız seste, Haydi Koç yiğitler, Tuğları Kaldırın, Sefer Var.. Yola revan olup çıkıyoruz. bu ziyaretin başlangıcını. Hatay İl teşkilat ziyareti ile başlayıp ardından, KİLİS il teşkilat ziyaret, Gaziantep il Teşkilat ziyareti, Kahramanmaraş il teşkilatı ziyareti, Adıyaman İl teşkilat ziyareti, Malatya il teşkilat ziyareti, Erzurum il teşkilatı ile Tokat il teşkilat ziyareti

Amasya il teşkilat ziyareti, Çorum İl teşkilat ziyareti, Yozgat il teşkilat ziyareti, Bilecik İl teşkilat ziyareti, Balıkesir il teşkilat ziyareti, İzmir il teşkilatı ziyareti, Uşak il teşkilat ziyareti, Denizli il teşkilatı ziyareti, Denizli Konser – şenlik katılımı, Aydın, Konya il teşkilatı ziyareti.

Bu bağlamda daha birçok yeri ziyaret edip istişarede bulunan sayın genel başkanımız Malatya teşkilatını ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Teşkilatımız adına sayın genel başkanımız Av. Samet Bağcı ya ve ekibine hoş geldiniz diyorum. Bu sancak dalgalanacak birliğimiz var ve daim olsun.   Alperen Ocakları Genel Başkanı Av. Samet BAĞCI sosyal medya hesabın’da Malatya programı ile ilgili memnuniyet paylaşımında bulundu.

Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Malatya İl Başkanlığımızı ziyaret ettik. Teşkilatımızla Hasbihal ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldık. İl Başkanımız Yalçın ARICAK olmak üzere tüm Malatya Teşkilatımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN